Боди билдери со мали пениси има ли надеж ?

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што има врска билдањето со пенисот ? сериозно ова прашувам.

Со компензација значи сепак има малку надеж за билдерите, фрустрациите од големината на својот полов орган ги компензираат со големината на своите бицепси, трицепси итн, итн.
Многи полоша варијанта е кога некој нема таква алтернатива и своите фрустрации заради "големината" на својот полов орган и својот изглед ги канализира преку навреди.
Добро познат факт е дека такви личности најчесто завршуваат во институции или пак утехата ја најдуваат во правење и конзумирање алкохол и за нив нема надеж.

Nizok si ti so pravo te prakala u teretana, zaso ja bolese i maase lastici za vreme na seks ?

Nizok, nizok.. ama...

069Sil7.jpg

wd0VQU4.jpg

:pos:

Со компензација значи сепак има малку надеж за билдерите, фрустрациите од големината на својот полов орган ги компензираат со големината на своите бицепси, трицепси итн, итн.
Многи полоша варијанта е кога некој нема таква алтернатива и своите фрустрации заради "големината" на својот полов орган и својот изглед ги канализира преку навреди.
Добро познат факт е дека такви личности најчесто завршуваат во институции или пак утехата ја најдуваат во правење и конзумирање алкохол и за нив нема надеж.

Расположен да правиш топено сиренце ? Или можда на свадба си поканет деновиве, да дојдам со тебе ?

Nizok, nizok.. ama...

069Sil7.jpg

wd0VQU4.jpg

:pos:
го намали екранот , или раката ти е ептен блиску до телефонот ? раката пред телефон застанат на два метри од екран :pos:Глеам сега зашо те терала да идеш у теретана дебели прсти имаш ко суџук ја болеле ластиците кутрата.
маче мало мало ама техничарче а ?
Абе и инжињер да е џабе му е кога е малооооо!!!!

го намали екранот , или раката ти е ептен блиску до телефонот ?
маче мало мало ама техничарче а ?
Абе и инжињер да е џабе му е кога е малооооо!!!!

Ti si ucel biologija be? Prvata slika e visok covek, vtorata nizok. I kako spored prirodata istite se nadareni.

Inace ubavo zaprimeti, ne e mal ekranot, rataka mi e golema, a znaes sto vikaat i za tie so golemi raci.. :D

Расположен да правиш топено сиренце ? Или можда на свадба си поканет деновиве, да дојдам со тебе ?

Не сум расположен за машко друшто да понесам на свадба. Можи да го фатам бидермајерот како што имам среќа во љубовта.

Ti si ucel biologija be? Prvata slika e visok covek, vtorata nizok. I kako spored prirodata istite se nadareni.

Inace ubavo zaprimeti, ne e mal ekranot, rataka mi e golema, a znaes sto vikaat i za tie so golemi raci.. :D

човек со големи раце, роден лопатар и малтерџија
Запали светло не се глупирај, и оди поблиску до екранот ебаго не сме глупи да ти веруваме :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom