Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.934
- Поени од реакции
- 3.396
мене курот ми толку голем што кога ке го ставам на тастатура иде од Z до X.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Компензација?Што има врска билдањето со пенисот ? сериозно ова прашувам.
dobro poznat, ja imav ednas edna zenska, me prakase da idam vo teretana ednas nedelno
epten ja bolese za vreme na sex oti
![]()
Nizok si ti so pravo te prakala u teretana, zaso ja bolese i maase lastici za vreme na seks ?
Со компензација значи сепак има малку надеж за билдерите, фрустрациите од големината на својот полов орган ги компензираат со големината на своите бицепси, трицепси итн, итн.
Многи полоша варијанта е кога некој нема таква алтернатива и своите фрустрации заради "големината" на својот полов орган и својот изглед ги канализира преку навреди.
Добро познат факт е дека такви личности најчесто завршуваат во институции или пак утехата ја најдуваат во правење и конзумирање алкохол и за нив нема надеж.
Nizok, nizok.. ama...
![]()
![]()
![]()
го намали екранот , или раката ти е ептен блиску до телефонот ? раката пред телефон застанат на два метри од екранNizok, nizok.. ama...
![]()
![]()
![]()
мене курот ми толку голем што кога ке го ставам на тастатура иде од Z до X.
го намали екранот , или раката ти е ептен блиску до телефонот ?
маче мало мало ама техничарче а ?
Абе и инжињер да е џабе му е кога е малооооо!!!!
Расположен да правиш топено сиренце ? Или можда на свадба си поканет деновиве, да дојдам со тебе ?
Ti si ucel biologija be? Prvata slika e visok covek, vtorata nizok. I kako spored prirodata istite se nadareni.
Inace ubavo zaprimeti, ne e mal ekranot, rataka mi e golema, a znaes sto vikaat i za tie so golemi raci..![]()