Боди билдери со мали пениси има ли надеж ?

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Приателот мој да не спомнувам име или прекар, има кур до колено, девојката негова (која сега му е жена и имаат и деца) ја фати еднаш додека беа дечко и деввојка и еднаш од кога беа во брак - со друг. Колку пати не ја фати - не се знае. Така да големината на пенисот не е толку пресудна, ете јас нигде никому не спомнав или кажав за мојата полна обдареност а инбоксот ми е полн со понуди за плодења, средби, дружења.... На многуте кои ми пишаа сигурно мажите и дечковците добро ги дупат, и се задоволни али копнежот кај жените не е само колку длабоко ќе и влезеш физички туку духовно и психички

Приателот мој да не спомнувам име или прекар, има кур до колено, девојката негова (која сега му е жена и имаат и деца) ја фати еднаш додека беа дечко и деввојка и еднаш од кога беа во брак - со друг. Колку пати не ја фати - не се знае. Така да големината на пенисот не е толку пресудна, ете јас нигде никому не спомнав или кажав за мојата полна обдареност а инбоксот ми е полн со понуди за плодења, средби, дружења.... На многуте кои ми пишаа сигурно мажите и дечковците добро ги дупат, и се задоволни али копнежот кај жените не е само колку длабоко ќе и влезеш физички туку духовно и психички
а од каде знаеш ти ? :pos:

а од каде знаеш ти ? :pos:

Симе со цицки убави, јас сум дете рокер, рокер од 80десетите, имам праено работи кои денес се легенди, мислиш дека никогаш нашето друштво се нема капено во езеро или море голи?? немаме никогаш праено реденка на некое убаво моме како тебе?? Мижевме ко ќе мочавме групно полни со пиво зад спортската??

Симе со цицки убави, јас сум дете рокер, рокер од 80десетите, имам праено работи кои денес се легенди, мислиш дека никогаш нашето друштво се нема капено во езеро или море голи?? немаме никогаш праено реденка на некое убаво моме како тебе?? Мижевме ко ќе мочавме групно полни со пиво зад спортската??

Незнам што сте праеле, али полека малце не сум женско :D

Море чоек дали си ги чуваш уште опинците од рокерските денои ?
пиши нешо лек за билдериве не туку тролај.

Гледам си имате муабет...

Таман, а ти че си маваш чврги со мојов и ете ти магичен круг :X3:

Ете ти мајмунска работа,одма на перверзии шо туку лажиш кај достига толку море не ти е тебе ни 12 сантими камоли 25,75 за да може чврги да се маваат не бива.
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 18:53 ---
а оти тој да ти го пуши??!! КУРВООО

Не се лути срце ти ќе ми го пушиш не се нервирај убо прочитај шо сум напишал, а билдериве ќе ги остајме низ џам да гледаат и лиги да им течат. Оти само во филм имаат такво чудо видено во живо не можат ни да го помислат, ќе мислат оти некоја анаконда пробва да те удајт.

Што има врска билдањето со пенисот ? сериозно ова прашувам.

Темава ја ја сфатив коо тролање.. не знам зошо се примија ко млади мајмуни повеќево.. јес да го хејтаме добро познат.. ни ја не го варам органски и партал се правиме на теми.. али за реметов шо им го мава на дилбериве рака му давам(y)

Пошо озбилно праша.. еве ти читни нешо..
http://www.health.ny.gov/publications/1210/
http://www.buzzle.com/articles/bodybuilding-supplements-side-effects.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom