Боб Дилан во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.332
Поени од реакции
26.891
(Бада 2 лексилиума пред да го прочиташ ова)

Иако сеуште неофицијално можен е настап на легендата Боб Дилан во Скопје. Што и да кажам за него малку ќе биде. Информацијата ја пренесува Време.

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&ArticleID=88164&EditionID=1360

Да се надеваме дека нема да биде ко најавата за Лени Кравиц.

Иако сеуште неофицијално можен е настап на легендата Боб Дилан во Скопје. Што и да кажам за него малку ќе биде. Информацијата ја пренесува Време.

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&ArticleID=88164&EditionID=1360

Да се надеваме дека нема да биде ко најавата за Лени Кравиц.

Ми го разубави денот,ако не и месецот:je:.Малку сум скептична дека ќе успеат да го договорат нашите ама оптимизот ќе преовладува:je:.

Јас во утрешниот Дневник прочитав дека сепак нема да дојде, бидејќи решил да не одржува концерти во Јужна Европа, т.е во овој дел.:toe:

Јас во утрешниот Дневник прочитав дека сепак нема да дојде,бидејќи решил да не одржува концерти во Јужна Европа, т.е во овој дел.:toe:

Што знаат Дневник.
Шпекулатори од прва рака се,ај нека ме остават да се порадувам барем дека има надеж.

Јас во утрешниот Дневник прочитав дека сепак нема да дојде,бидејќи решил да не одржува концерти во Јужна Европа, т.е во овој дел.:toe:

Да еве го и тој дел

http://dnevnik.com.mk/default-mk.asp?ItemID=EB7718C00543034EAD4CF5156DD957FC&arc=1

Ај ќе видиме. и за Мејден во Белград имаше најави дека може ќе се откаже па сепак се одржа.

Македонија е UNSECURED COUNTRY така да не им се доаѓа баш најмногу...и NAS има откажано само ради тоа

Македонија е UNSECURED COUNTRY така да не им се доаѓа баш најмногу...и NAS има откажано само ради тоа

NAS, као мислиш NAS раперот???:shok:

Јас чув дек Хрватска сакал за тоа да ја откаже.

NAS,као мислиш NAS раперот???:shok:

Јас чув дек Хрватска сакал за тоа да ја откаже.
Тој....Хрватска Македонија Србија и Црна Гора(на времето) откажани само ради тоа што сме т.е. Хрватска беше веќе не е во наш круг UNSECURED означени

NAS е пичка америчка. се праи ТАФ ГАЈ, али длабоко во себе се плаши. А Боб Дилан е старо магаре, сака на раат да си ги поживее последните години од животот.
Ако некој му каже, таму е опасно, полесно ќе му биде да откаже настап отколку да оди и да провери што е и како е.

Абе кај ти доаѓа Боб Дилан у Скопје бе. Цел свет не не сака па тој баш тука ќе дојде.
За жал така е.

Колку KISS моите шо ги донесоа во Белград... Се е ансекјурд долу овде.

нц Ништо,битно за Shugababes си е secured и ке се радуваме на нивната храброст

НАС и Дилан пичкетини едни 3 девјчиња поише муда од вас имaат!!! sd

добро ќе биде боби да ни дојде, типо е жива легенда, концерт од светски рамки. али шо викате не му била сигурна земјата. заникаде

NAS se otkaza posho negovata ljubena KELIS koa se vrati doma od EXIT mu kaza deka tuka se vojuvalo i ne go pushti da doe :D

a za bob koncertot garant se otkazuva posho demek da ima koncert tuka ke bilo ako ima i u atina a u atina ne go sakale :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom