BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можно да е таков дебил овај Алмагро? Како е толку високо рангиран само не ми е јасно, играше и четвртфинале во Мелбурн и имаше страшни шанси за полуфинале.....

Многу луѓе заеба за прв сет, ама ќе има пресврт од него тоа сигурно според мене.

Игор требаше да се кладам за Ана Ивановиќ, сирота две кола не може да помине. А не знам што се чудиш за Алмагро. Толку му е капациетот на човекот, јас од него ништо не очекувам никогаш.

Игор требаше да се кладам за Ана Ивановиќ, сирота две кола не може да помине. А не знам што се чудиш за Алмагро. Толку му е капациетот на човекот, јас од него ништо не очекувам никогаш.

Абе оваа Бартел добра е, да знајш. :D

Иначе ја играв денеска да тепа против Стосур, а Кербер против некоја си на М... и ако тепа Алмагро сеа со Хас добитен сум... :D

2.30 Стосур со Бартел,јас ја изиграв,која е бе таа фаворитка да е против Сем,верувам во неа,и да паднам ја поштувам многу против Серена Вилиамс на ЈуЕсОпен пред 2 години во финалето на 4.50 ми донесе пари,вамос Сем :D

2.30 Стосур со Бартел,јас ја изиграв,која е бе таа фаворитка да е против Сем,верувам во неа,и да паднам ја поштувам многу против Серена Вилиамс на ЈуЕсОпен пред 2 години во финалето на 4.50 ми донесе пари,вамос Сем :D

те поддржувам и според мене бартел не е никаков фаворит тука и мислам дека стосур ке победи ама сепак ке биде тежок натпревар нека победи подобрата (y)

Што е со Новак, некако не ми личи на оној што го знам. Тешко пали на турниров.

Ах бе Димитров. Сам себе го убијал. Катастрофа.

Личи дека Гришо и тренерот му Тилстром са решили да рискуват премного со сервис.Други шансови да биде затруднен Ноле за жал нема.Али кога се рискува со овоj сервис нема как да нема грешки. Jасно дека Ноле ке победи али поне Гришо да покаже дух и желба за победа.

Абе оваа Бартел добра е, да знајш. :D

Иначе ја играв денеска да тепа против Стосур, а Кербер против некоја си на М... и ако тепа Алмагро сеа со Хас добитен сум... :D

очигледно немаш среќа , меч топка не искористи алмагро.. и на крај изгуби.. многу лоша игра самиот е крив хас не беше нешто посебно

pochuden i posmeshen tenis od Djovak- Dimitrov nikogash nemam gledano .Magdinchev i Rusevski ke pokazea poveke .Novak denes beshe kako na sila ne teren izvaden. Mislam deka imashe problem so dishenjeto ...na poveke od pola vineri na Dimitrov ne ni mrdna a vo normalni uslovi mizejki ke gi vrateshe ...a za riternite muabet da ne pravam ...cudno , moshne cudno odnesuvanje denes na Novak

И изјавата на Новак тоа го говори:
Djokovic: "It was not really a beautiful match to watch."

Си ја испегла Стосур оваа Бартел :D

1/8 финале:
Раониќ - Цонга 20.20 часот
Симон - Андерсон 19 часот
Бердих - Гаске 21.40 часот
Вавринка - Федерер 22.45 часот
Надал - Гулбис 00.05 часот
Мареј - Берлок 01 часот
Хас - Дел Потро 02.20 часот
Ѓоковиќ - Квери 04.30 часот

Болдираните според мене би требало да се најдат во 1/4 финале.
Штета што Ѓоковиќ игра во прајм тајм терминот, и не ќе можам да го изгледам.:unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom