Bloodborne

Член од
9 мај 2008
Мислења
33.187
Поени од реакции
47.424
Зошо ваков песимизам? :cool:
Олабавуваат со ексклузивите ама пак плански ќе си пуштаат од време на време по нешто, не значи ова дека сега се ќе излага и на ПЦ. Дејс Гон ја најавија како следна. Бладборн може да ја пуштат некој месец пред да излезе Бладборн 2 како ПС5 ексклузива, да биде дел од маркетинг кампањата :D
 
Член од
29 март 2013
Мислења
3.750
Поени од реакции
3.437
Олабавуваат со ексклузивите ама пак плански ќе си пуштаат од време на време по нешто, не значи ова дека сега се ќе излага и на ПЦ. Дејс Гон ја најавија како следна. Бладборн може да ја пуштат некој месец пред да излезе Бладборн 2 како ПС5 ексклузива, да биде дел од маркетинг кампањата :D

Спомната беше и Год оф Вор, што би било топ кога би било... :)
 
Член од
7 април 2015
Мислења
1.699
Поени од реакции
884
Олабавуваат со ексклузивите ама пак плански ќе си пуштаат од време на време по нешто, не значи ова дека сега се ќе излага и на ПЦ. Дејс Гон ја најавија како следна. Бладборн може да ја пуштат некој месец пред да излезе Бладборн 2 како ПС5 ексклузива, да биде дел од маркетинг кампањата :D
Не верувам, шушка се дека Мајкрософт ќе ги купе Фронт Софтвер, често оди Фил Спенсер на кафе кај Мијазаки.
 
Член од
1 ноември 2019
Мислења
285
Поени од реакции
260
Ако ги купи Мајкрософт ФС, не верувам дека Сони некогаш ќе успее да ги преболи.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom