Bloodborne

• Креатор на темата Креатор на темата dace@mkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е сосема валидно решение, ПС4 сеуште добро држи цена поради недостаток на ПС5ки на пазарот, само да не испадне го купил за Бладборн па заиграл и други ПС игри :)
Јас мојот Про го зедов највеќе ради Анчартед, ТЛОУ и пар друга ексклузива во никој случај не за Бладборн, ама од сите тие само Бладборн ми е платинум :D .
После ексклузивите си продолжив да играм на него и го имам и ден денес, JB ми е а ПЦ немам земано нова конфигурација одаамна. Ми врши многу работа во тој поглед не се жалам.

На кој емулатор ја играше Демон Соулс?
Има на Јутуб турторијал како се конфигурира во 60 фпс и во 120 фпс ма да 120 не би препорачал исто и reshade турторија ќе побараш ја и си ја правиш 1080 ХД.
Автоматски споено мислење:

Јас мојот Про го зедов највеќе ради Анчартед, ТЛОУ и пар друга ексклузива во никој случај не за Бладборн, ама од сите тие само Бладборн ми е платинум :D .
После ексклузивите си продолжив да играм на него и го имам и ден денес, JB ми е а ПЦ немам земано нова конфигурација одаамна. Ми врши многу работа во тој поглед не се жалам.
Сомо уште Блодборн ми остана од поновите од Фромсофт а не ми се фрлаат пари за конзола за само една игра ќе чекам најверојатно емулатор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom