Офчар
The Bite of The Mamba [81]
ќе дојдам да ти тролам..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kapricoza sekako!Acid напиша:А капричиоза ќе добијам кога ќе дојдам да сликам?![]()
Acid напиша:И не ги послуша а? Уште не стави бројач од „сајт митер“...
Браво!
Немаш појма само колку ме нервира кога ќе видам бројач на некој сајт.
Немој ни да ставаш. :ne_zboram
Може да користат бројач, ама немора да биде јавен. Може да се скрие - нормално. Сакав да кажам дека ме нервираат јавни статистики на било какви веб страни. :wink:PetarK напиша:Поентата на советот со бројач не е да има бројка на самата страница, туку и ти и посетителите да можат да видат колку посети има, преку кои линкови доаѓаат и слично. Ти имаш веб логови што можеш да ги користиш за истата работа, ама овие со blogger.com сајтови што ќе користат?
Acid напиша:Може да користат бројач, ама немора да биде јавен. Може да се скрие - нормално. Сакав да кажам дека ме нервираат јавни статистики на било какви веб страни. :wink:
Нормално дека секој би сакал да погледне, ама реков дека според мене јавна статистика е глупост. Поготово на блог. :wink:PetarK напиша:А дали би те нервирало кога некој би дал пристап до неговите статистики на тие што сакаат да видат, ама да не се гледа тоа на самиот сајт? За тоа беше советот во Време.
Гледаш дека знам да признаам нешто? :wink:PetarK напиша:Јок, немав намера натаму да го свртам муабетот.![]()
Како блогер, не би сакал луѓе да ставаат линкови до тебе? Не би сакал тебе да викаат по средби како главна блогерска фаца? Ти може не, ама многумина да. Епа, за да увериш некого дека си читан, треба да му дадеш да види статистики.
PetarK напиша:Епа, за да увериш некого дека си читан, треба да му дадеш да види статистики.
Acid напиша:Инаку, кој е главната блогерска фаца, кој е најпосетуваниот?
dreamgirl напиша:И кога ќе види
Page Views 1
Visit Length 0:00
значи повеќето посетители, не читаат, не се задржуваат, не коментираат... туку се само статистичка бројка...
Acid напиша:Инаку, кој е главната блогерска фаца, кој е најпосетуваниот?