Блогови

• Креатор на темата Креатор на темата RICK
  • Време на започнување Време на започнување
л`илееееееееее.. фала :)

ама и да не кажевте, си знам дека сум најбољи..

а зашо ја последен дознавам? ми стасаа 100 смс-а, 15 мејла со честитки а ја абер неам. појасни гижомире!

Главно блогерско фациче е Букаро. Фаца-мртваца.

Еднаш се произнесов за Букаро и другарчињата, па зошто темава е за блогови, еве мала промоција на мојот блог.

Само не ми е јасно што е тоа што ве поттикнува да чкрабате глупости по тоа блоговите за публика од 7 другарчиња-блогерчиња и 3 посети од Google?

Очекувам интелигентни одговори. :se_ molam

Пеер, не залетуј....

Ти се болен и ментално пореметен.
На таквите, ме учеа да не им објаснувам пошто они нема да сфатат. Меѓутоа јас и покрај тоа пробав да ти објаснам со коментар у твојот блог. Право ме учеле, да ти кажам....

Little напиша:
Ти се болен и ментално пореметен.
На таквите, ме учеа да не им објаснувам пошто они нема да сфатат. Меѓутоа јас и покрај тоа пробав да ти објаснам со коментар у твојот блог. Право ме учеле, да ти кажам....
Не сум болен јас другарче. Ти ми оставаш болни коментари на мојот ценет блог. Не ме изненадуваат таквите навреди од блогерите, нормално дека ги има и ќе ги има. Погодени сте од вистината и ви тежи на душичката па мора да се испукате негде. Јас би ти пастирал некои од коментарите на нормалните посетители:

cale-anarchy said... Лопата бе, ти си само закон! Нека кипе македонксата блог ебана заедница со чело на букаро.

Anonymous said... Алал вера Копачу со лопата! Конечно некој јавно да го даде мислењето кое го делам со тебе!!! Шо е ова бре, кој кретени блогови си направија? А види промет по 14,5 посети од кои 7 на Гугл кролерите. Па па абе многу луди луѓе направи ова Интернетов еј! Откажувајте се додека е време!
Anonymous said... Лопата, најјак блогер си што икад се појавил у минатото или иднината !!!!!!
Вака се неам смеено ехеее од кога.
Само така продолжи , рендај , ќе се умочкаат у гаќи ова блогеранава.

Anonymous said... ej druze ovoj pacientov bukaro, te provocira...

http://crticka.blogspot.com/2005/05/blog-post_12.html

prodolzi taka, ja imas poddrshkata i od mene!!!

Anonymous said... Ахахах Букаро непишаниот лидер на блоговите во Македонија! Нека оди нека се излечи прво бе тој.

Anonymous said... LOPATAR! TI SI DEFINITIVNO PODOBAR OD BUKARO, LALA I SITE OSTANATI ZAEDNO! SAMO PRODUZI DA PISUVAS DRUZE SITE KE TE CITAME! NAPRED LOPATAR NAJDOBRIOT BLOGER OD MAKEDONIJA!

Anonymous said... BUKARO E NAJGOLEMIOT SELJAK... GO ZNAJME SO GJUBRE E I TUKA VO BT... DAJ ZATVORETE GO LUDAKOT

Anonymous said... Alal vera lopatar, kako ne mu tekna na nekoj porano, toa treba site da im se odzeme pristap do internet so se zamisluvaat oni? Bukaro e najglupiot i najmrazeniot bitolcanec sto vi e na vas, sto mislite koj gi cita blogovite osven samite sebe? se sobrale 7 dusi i sekoj den proveruvaat koj sto napisal.

Букаро1 - Не ти се лутам сине..
Букаро2 - Ако дознаам кој си најубавиот заб ќе ти го скршам..
Букаро3 - Дека не ти се лутам вели фактот шо утре кај и да е ќе му речам да Трендо да те клај на он.нет - епа од лајнушки ќе си каснеш шо ќе станеш анонимен алапачка =))))
Букаро4 - За мене ич не ми е гајле, а напиша нешто за Лала, ако треба ќе го превртам блоггер.цом и ќе те најдам - ЖИВ ЌЕ ТЕ ОСТАМ, АМА БУДАЛА ЌЕ ШЕТАШ!!!

Букаровци - Шизофреничарски поздрав, и очекувам најновата слика да ми ја прикачиш =)

Мислам дека е доволно за денес. Некои коментари не ги ни објавив затоа што имаа тешки навреди кон блогерите. Нормално дека би ги објавил ама само на мојот блог. Ова се само коментари на обичните читатели за кои ти можеш да сонуваш. Препуцавањата иако се интересни сепак ги оставам таму кај што им е местото. Да ми беше до популарност или блогерај ќе продолжев со пишување кога имав околу 800 посети дневно... Вака се појавувам само од време на време за да ве рендам...

Чуствувам дека ќе се убави и Букаро во дискусијава кај и да е, само незнам дали ќе го поддржи целата БЛОГЕРСКА ЗАЕДНИЦА. :))))))

odi ovamo!

Море Пи*ко една. Ај стај го коментарот на Вуната, на Боби...

Мама ти се тракала, ја ти викам!

заебете го лопата, европа ни е мајката..

еве во тоа име јас се пресоблеков, т.е. на вуната и дадов ново руво..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom