Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум болен јас другарче. Ти ми оставаш болни коментари на мојот ценет блог. Не ме изненадуваат таквите навреди од блогерите, нормално дека ги има и ќе ги има. Погодени сте од вистината и ви тежи на душичката па мора да се испукате негде. Јас би ти пастирал некои од коментарите на нормалните посетители:Little напиша:Ти се болен и ментално пореметен.
На таквите, ме учеа да не им објаснувам пошто они нема да сфатат. Меѓутоа јас и покрај тоа пробав да ти објаснам со коментар у твојот блог. Право ме учеле, да ти кажам....
cale-anarchy said... Лопата бе, ти си само закон! Нека кипе македонксата блог ебана заедница со чело на букаро.
Anonymous said... Алал вера Копачу со лопата! Конечно некој јавно да го даде мислењето кое го делам со тебе!!! Шо е ова бре, кој кретени блогови си направија? А види промет по 14,5 посети од кои 7 на Гугл кролерите. Па па абе многу луди луѓе направи ова Интернетов еј! Откажувајте се додека е време!
Anonymous said... Лопата, најјак блогер си што икад се појавил у минатото или иднината !!!!!!
Вака се неам смеено ехеее од кога.
Само така продолжи , рендај , ќе се умочкаат у гаќи ова блогеранава.
Anonymous said... ej druze ovoj pacientov bukaro, te provocira...
http://crticka.blogspot.com/2005/05/blog-post_12.html
prodolzi taka, ja imas poddrshkata i od mene!!!
Anonymous said... Ахахах Букаро непишаниот лидер на блоговите во Македонија! Нека оди нека се излечи прво бе тој.
Anonymous said... LOPATAR! TI SI DEFINITIVNO PODOBAR OD BUKARO, LALA I SITE OSTANATI ZAEDNO! SAMO PRODUZI DA PISUVAS DRUZE SITE KE TE CITAME! NAPRED LOPATAR NAJDOBRIOT BLOGER OD MAKEDONIJA!
Anonymous said... BUKARO E NAJGOLEMIOT SELJAK... GO ZNAJME SO GJUBRE E I TUKA VO BT... DAJ ZATVORETE GO LUDAKOT
Anonymous said... Alal vera lopatar, kako ne mu tekna na nekoj porano, toa treba site da im se odzeme pristap do internet so se zamisluvaat oni? Bukaro e najglupiot i najmrazeniot bitolcanec sto vi e na vas, sto mislite koj gi cita blogovite osven samite sebe? se sobrale 7 dusi i sekoj den proveruvaat koj sto napisal.
Букаро1 - Не ти се лутам сине..
Букаро2 - Ако дознаам кој си најубавиот заб ќе ти го скршам..
Букаро3 - Дека не ти се лутам вели фактот шо утре кај и да е ќе му речам да Трендо да те клај на он.нет - епа од лајнушки ќе си каснеш шо ќе станеш анонимен алапачка =))))
Букаро4 - За мене ич не ми е гајле, а напиша нешто за Лала, ако треба ќе го превртам блоггер.цом и ќе те најдам - ЖИВ ЌЕ ТЕ ОСТАМ, АМА БУДАЛА ЌЕ ШЕТАШ!!!
Букаровци - Шизофреничарски поздрав, и очекувам најновата слика да ми ја прикачиш =)