Blink 182

• Креатор на темата Креатор на темата pal4e_mk
  • Време на започнување Време на започнување
Едни од омилените бендови .. жал ми е што се распаднаа.. и тешко да се вратат повторно ..
Ги обожавам First Date, All the Small Things, The Rock Show, I miss You, What's my Age Again.. итн итн итн .. :pipi:

masthead_01.jpg
masthead_02.jpg
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Blink 182 официјално се враќаат. Ова е супер вест за сите што ги сакаат,a ако не верувате одете на http://www.myspace.com/blink182
:wink::wink:

Аааа и на овие им притребале пари па се враќаат или не можеле веќе да ја чуваат музиката во себе :wink: Порано ги слушав така, понекогаш, последно шо разбрав е дека тапанарот имаше несреќа нешто ама ете се опораел.

Еј снемавме пари,не најдовме работа како сите американци,ајде сите фанови купете го нашето цд,имаат убави песни али сите се враќаат за едно нешто за пари.

Никад не сум ги сакал. Ептен ми се лигуши некако....

Никад не сум ги сакал. Ептен ми се лигуши некако....
ако не ги сакате не оставајте коментари и не замарајте и ако не ги знаете што да ви правам кога не слушате вистинска музика него сте се навикнале само на поп и турбо фолк

Super e ova imaat dobri i otkaceni pesni i uste pozakon spotovi :) ne slusam bas takov vid na muzika no za niv imam isklucok mnogu si gi sakam i bas mi e milo sto ke se vratat.

Штета што се враќаат....ќе има пак масовно перење на мозок...

ако не ги сакате не оставајте коментари и не замарајте и ако не ги знаете што да ви правам кога не слушате вистинска музика него сте се навикнале само на поп и турбо фолк

Ааа извини, ти беше тој Ха-Це панкерот што слуша Блинк Сто Дваес Осум.
Едит: Сто Осумдес Два биле :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom