Блгарскиот Мајкл Џексон

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
На видеово има да го видите наследникот на Мајкл Џексон. И што е најинтересно блгарче е. Многу јако му ги имитира потезите. :pos: Хаха најбоље кроасани се прават на музиката на Мајкал Џексон. :pos:

Нема да го гледам сега, гледано ми е 100 пати.
Интересно ми е кога комисијата го брка надвор, а тој прашува "А може ли уше еднч?"

Нешто така беше :)

старо е ова ама ептен е добро.
Модната походка на Мајкул Џексон е закон!

алооооо,овие блгари се имат вртено и вртено на кајгана...

Кроасан Џексон :pos:
Го знам ова од поодамна.
А, сето ова, наскоро и ексклузивно доаѓа и кај нас! :pos:

Првиот пат кога го гледав ова паѓав на земја од смеење. Сега, ми е жал за чоеков. Стварно:( Не можам да ја разберам нашата колективна воајерска потреба да ги гледаме и да им се смееме на оние кои очигледно си имаат проблем.

туу ова ептен старо е бе...од времето на Кен Ли е ова :)

иначе ептен е смешно...само малце греота ми падна за чоекот пошо ептен беше уверен дека ке помине :)

штим е блгарско производство не очекувајте нешто друго :pos2:

На видеово има да го видите наследникот на Мајкл Џексон. И што е најинтересно блгарче е. Многу јако му ги имитира потезите. :pos: Хаха најбоље кроасани се прават на музиката на Мајкал Џексон. :pos:

абе повеќе се загледав во онаа во режијата - мама миаааа ама е добра:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

абе повеќе се загледав во онаа во режијата - мама миаааа ама е добра:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:pos: :pos: Не да беше добра беше да почнем да завиам :vozbud::vozbud::drk::drk::drk:

Aма тој со црната маица жирито колкав бешее грамада чоек ако те грабне :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom