Хаха bareback gay patrol...двајца мажишта, високи, мускулести, со бради и тетоважи, распетлани кошули
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха bareback gay patrol...двајца мажишта, високи, мускулести, со бради и тетоважи, распетлани кошули
Да не сме другарки?Ми текна случка, иако не е состанок:
Ние три другарки во Хањоти, Грција, на викенд. Во истата куќа, балкон до балкон тројца машки од Солун. Почнавме прво муабет, тие насмеани нè канат на некоја журка, и малку по малку муабетот се сврте на политика. Политичкиот муабет излезе жестока расправија, и на крај не само што не важеше поканата за журката, туку и во диското кога се сретнавме, не се познававме![]()
Или сме другарки, или се повторила случкатаДа не сме другарки?
Јас бев другарката што држеше лекција по историја од балкон....од Александар Македонски до Св. Кирил и Методиј!
Едниот Грк сакаше да ме ќари, ама не му праев муабет додека не ми рече Македонија и македонско девојче. Се сеќавам дека имаше и Срби и добив аплауз.![]()
Само тоа?Едниот Грк сакаше да ме ќари, ама не му праев муабет додека не ми рече Македонија и македонско девојче. Се сеќавам дека имаше и Срби и добив аплауз.![]()
Македонски дипломатски тим во акција.Или сме другарки, или се повторила случката![]()
И обланди.Само тоа?![]()
Или сме другарки, или се повторила случката![]()
Зависи од симпатијатане сте другарки, знам за повеќе вакви случаи. Знам за едни што беа и пљукани со шлајмови во Pearl од симптатиите![]()
![]()
![]()
Зависи од симпатијата.
Не е секој за симпатија да ти биде.
Покрај тебе и јас добив лајкови на форумов. Мехехехехехе. Ај лајк.Колку треба да си глуп од 0 до грк да испуштиш пичиња за парче земја никад докажано чие е и што е и нешто од кое ти ко грк-индивидуа немаш никаква лична корист.
Одговорот на прашањето е ваљда, србин.![]()
![]()