Блам држава

помина 2 дена од случкаата во Карбинци и МОЛК од званични лица во МВР.. ама на ФБ партиски ботови со дрва и камењапротив вмро... МВР бил под нив

Полицијата го најде 20 годишникот кој канеше на кафе ученичка во Карбинци, не утврдила елементи на кривично дело. :tapp:

Хебефилија се вика тоа.

Полицијата го најде 20 годишникот кој канеше на кафе ученичка во Карбинци, не утврдила елементи на кривично дело. :tapp:

Хебефилија се вика тоа.

глупости се тоа... но тука има освен полициската заштита на полнолетникот и НЕЈАСНОТИИ на медиумите, 9 оделенка НЕМА 13 ,туку 14+ години, од 6 години се оди во школо, но како изјаави директорката и граадоначалникот 20годишниот полнолетник бил и НАСИЛЕН...

Хебефилија се вика тоа.

Аха значи имало и подтипови на педофилија, не сум знаел за ова, за мене се тоа било исто ѓубре. Поточно ова би било "педофилија ама као не е педофилија".

ucebnik-greska-matematika.jpg

го разбрав, туку напишале напишале Рамностран триаголник ????
Abe vicot moj shto si go citiral dali go razbra?

A i toa so triagolnikot ima DVE greshki!
Ne e ramnostean i Aglite se pogreshni.
Site zaedno napishale deka se 2x50+2x25+2x20= 190 Stepeni!
A mora da bidat 180

Вистина сме отепана држава, мизерија и се тоа. Ама не верувам дека некој во онаа гужва е дотолку страден, туку мислам дека се работи за едноставно немање свест, и општествена и институционална.

Комунистите ве лажеа дека е 180

Спојлер: Збирот на аглите во триаголник е 190. Кој мисли поинаку е против ЕУ и НАТО.

Да!
И не се ангажира доволно за спречување на климатските промени!...:kafence:

https://faktor.mk/prvata-delnica-od...24-godina-investicija-vredna-700-milioni-evra

Кои будалаштини, СЕ Направи Пруга од Битола до Грција па ТРЕВА ја обраснува, се РЕДУЦИРААТ возови само на 3 града 8 линии, со години нема патнички воз за Србија ама Брза пруга ќе се праела :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom