Блам држава

Нема врска контејнерите со стаорци, влијае Дератизација, места каде да прават легла а и број на мачки....ај кај нас во НЛ, карши ФФМ дали има глушец, има стотини мачки....башка ако се гладни тие одма ќе ги отвараат кесите, нема да чекаат да се наполни контејнер...А тр3ба Контејнери со Капак и Ножна команда за отварање, ама тогаш ако се Затворени отпаѓа концептот на Анима Мунди за контејнерски кучиња и мачиња

Причам ти причу кад магарци ричу....ова паркирал наш чоек, шоферот, кој мисли дека го фатил господ за бели бубрези..а нашиот амбасадор, НЕ ШОФЕР, пред 10+ години во Вашингтон ДЦ е ПРИТВОРЕН од уличен цајкан Позарникар во полициска станица, поради тоа шро на паркингот неправилно паркирам....
Бај тхе веј, за време на шарената револуција, шарените организираа со месеци многу протести поради газењето на Фросина на Партизанска...но една недела потоа, на истиот пешачки, возило на Блгарска амбасада УСМРТИ пешак, САМО ЕДНАШ ИЗЛЕЗЕ веста и тоа на Интернет, по тоа наеднаш МОЛК ЗА ТОА, ТАБУ ТЕМА....

и турската канализација со елипсоидни цевки беше подобра од нов ата
Всушност треба да се врати и камшик, Катиљ Ферман и Шејтан гајтан...
Проблемот е што ни во денешна Турција ги нема веќе овие работи

Би ги наградил за:
- неработењето, („...како и до сега...„) или
- работењето („...како и до сега...„)?
Би ги наградил овие што ги исчистиле глутниците. Власта ако замижи на ова за мене е плус.

Би ги наградил овие што ги исчистиле глутниците. Власта ако замижи на ова за мене е плус.

Одлично!
Значи, „...како и до сега...„.

Власта мижи и за поважни работи од заедничкото живеење, така да твојата поддршка само го засилува нејзиното неработење...како и до сега.

Одлично!
Значи, „...како и до сега...„.

Власта мижи и за поважни работи од заедничкото живеење, така да твојата поддршка само го засилува нејзиното неработење...како и до сега.
Види вака, помалку кучиња по улици значи поголема безбедност, а со тоа и подобар квалитет на живот. Јас на власта им замерувам што воопшто има кучиња на улица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom