Blackberry Curve 8310

Кој телефонски уред повеќе Ви се допаѓа за користење: Blackberry или iPhone?

• Blackberry

Гласови: 4 44,4%
  • iPhone

Гласови: 5 55,6%

• Вкупно гласачи
    9
  • Гласањето е завршено на .

AlekSS

Клацкалка
Член од
17 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
1
Дечки, јас си купив Curve и морам да споделам со Вас-ептен сум задоволна. Мејлови стигаат пред да ми стигнат на Outlook. :) Енивеј, ако има некој Блекбери и има некои интересни апликации, нека сподели.
Хвала :pishtoldz

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
stavi vo anketava i SE Xperia poso e podobar i od dvata:toe:

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Blackberry во секој поглед.. :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Иако несакам ајфон гласав за него пошто па блекбери никад не би купил :nenene:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Знам дека на iPhonе-от му фалеа еден куп ситници и сите тие ствари, али... BlackBerry вади нов модел во 2009 година што нема WiFi?
Што би рекле вие младите во последно време FAIL!
Мојот глас отиде за iPhone, пошто се бара еден од овие два да се одбере.. иначе има подобри алтернативи и од двата.

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Знам дека на iPhonе-от му фалеа еден куп ситници и сите тие ствари, али... BlackBerry вади нов модел во 2009 година што нема WiFi?
Што би рекле вие младите во последно време FAIL!
Мојот глас отиде за iPhone, пошто се бара еден од овие два да се одбере.. иначе има подобри алтернативи и од двата.

Логиката на RIM e следнава: за да користис Блекбери услуга ти треба пристап до блекбери сервер (блекбери услуга) кој ти го обезбедува операторот преку ЕДГЕ или 3Г конекција. Без Блекбери услугата, блекбери ти е обичен телефон.
Значи, што ќе ти е WiFi кога за да го користиш максималниот капацитет на телефонот мораш да имаш ЕДГЕ или 3Г кој пак ти доаѓа како дел од претплатата.

Kajgana Shop

На врв Bottom