Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најкритичен момент беше ЛОПОВ... ме уби во поим ко ја фатија бе...
е тогаш дефинитивно бев спремна на самоубиство....

Originalnata verzija na ovaa pesna e rok, steta sto site ja znaat samo prerabotenata verzija...:back:

Inace fino si projdov.. pozadi bev, chill, jes da imase premnogu genotipovi u publika za koi ne sakam da komentiram, ipak bese okej, ubbavo si pominav, ocekuvav mnogu poloso... ali ko so bi rekol eden drugar: Ova bese bolje od Woodstock i Wimbldon :? :)

Игледа на 12 декември пак би требало да дојдат во метрополис арена бидејќи ќе има концерт од повеќе рок групи од поранешните југословенски држави како што се Црвена Јабука, Парни Вањал, Риблија Чорба, Атомско Склониште, Прљаво Казалиште и мн мн други :vozbud: , татко ми слушнал на ТВ за ова кој кажале дека со сигурност ќе има концерт во метрополис на 12 дек а не е сигурно кој од овие групи ќе настапат а со сигурност ќе настапи еден од омилени гитаристи на таткоми по надимак ,,Точак,, бидејќи иам тетоважа од точак на руката но не ми го знам правилното име а и забраев за која група настапуваше (ќе го прашам таткоми покасно како беше името и групата).

Да да,менаџерот на Дугме кога беше гостин на А1 Ексклузив рече дека ќе има!!

rece deka ke ima ama mislam deka ne rece deka i bijelo dugme ke nastapuvaaat...kako i da e bi sakal use ednas da gi vidam i slusnam...

Да дојдат наредна недела пак Дугме,пак ќе одам..такви легенди не се пропуштаат!

[zEUs];1796556 напиша:
Игледа на 12 декември пак би требало да дојдат во метрополис арена бидејќи ќе има концерт од повеќе рок групи од поранешните југословенски држави како што се Црвена Јабука, Парни Вањал, Риблија Чорба, Атомско Склониште, Прљаво Казалиште и мн мн други :vozbud: , татко ми слушнал на ТВ за ова кој кажале дека со сигурност ќе има концерт во метрополис на 12 дек а не е сигурно кој од овие групи ќе настапат а со сигурност ќе настапи еден од омилени гитаристи на таткоми по надимак ,,Точак,, бидејќи иам тетоважа од точак на руката но не ми го знам правилното име а и забраев за која група настапуваше (ќе го прашам таткоми покасно како беше името и групата).
Леее дај боже да дојда овија свите незнаем шо ќе се дешава тогаш ауу РИбља Чорба и бјело дугме За нив би идел најмногу Биии се мрднал.Значи ако има ова сигурно пишите да знаемо ИДЕМО!!! ЛЕе ломој ќе биде.:zver:

Да да,менаџерот на Дугме кога беше гостин на А1 Ексклузив рече дека ќе има!!

Е да таму слушнал татко ми :wink:

Леее дај боже да дојда овија свите незнаем шо ќе се дешава тогаш ауу РИбља Чорба и бјело дугме За нив би идел најмногу Биии се мрднал.Значи ако има ова сигурно пишите да знаемо ИДЕМО!!! ЛЕе ломој ќе биде.:zver:

Мн јако ќе биде невидено ако дојда тиа групе :vozbud: би дај све да дојда :vozbud: а особено Аки кој ќе ја запеее јесен у мену :pipi:

Ја би идел ако дојдат парни ваљак!
Може не се толку популарни, ама (според мене) имаат најдобри песни од цела југославија! Посебно зборам за баладите!

Атомско Склониште?:vozbud: ишала...

atomsko skloniste imaat dobri pesni posebno treba imat dusu,ne cvikaj generacijo ke bide veselo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom