Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

Статус
Затворена за нови мислења.

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Најкритичен момент беше ЛОПОВ... ме уби во поим ко ја фатија бе...
е тогаш дефинитивно бев спремна на самоубиство....
Originalnata verzija na ovaa pesna e rok, steta sto site ja znaat samo prerabotenata verzija...:back:

Inace fino si projdov.. pozadi bev, chill, jes da imase premnogu genotipovi u publika za koi ne sakam da komentiram, ipak bese okej, ubbavo si pominav, ocekuvav mnogu poloso... ali ko so bi rekol eden drugar: Ova bese bolje od Woodstock i Wimbldon :? :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Игледа на 12 декември пак би требало да дојдат во метрополис арена бидејќи ќе има концерт од повеќе рок групи од поранешните југословенски држави како што се Црвена Јабука, Парни Вањал, Риблија Чорба, Атомско Склониште, Прљаво Казалиште и мн мн други :vozbud: , татко ми слушнал на ТВ за ова кој кажале дека со сигурност ќе има концерт во метрополис на 12 дек а не е сигурно кој од овие групи ќе настапат а со сигурност ќе настапи еден од омилени гитаристи на таткоми по надимак ,,Точак,, бидејќи иам тетоважа од точак на руката но не ми го знам правилното име а и забраев за која група настапуваше (ќе го прашам таткоми покасно како беше името и групата).

В

Вори

Гостин
Да да,менаџерот на Дугме кога беше гостин на А1 Ексклузив рече дека ќе има!!

Член од
26 септември 2008
Мислења
59
Поени од реакции
2
rece deka ke ima ama mislam deka ne rece deka i bijelo dugme ke nastapuvaaat...kako i da e bi sakal use ednas da gi vidam i slusnam...

В

Вори

Гостин
Да дојдат наредна недела пак Дугме,пак ќе одам..такви легенди не се пропуштаат!

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
[zEUs];1796556 напиша:
Игледа на 12 декември пак би требало да дојдат во метрополис арена бидејќи ќе има концерт од повеќе рок групи од поранешните југословенски држави како што се Црвена Јабука, Парни Вањал, Риблија Чорба, Атомско Склониште, Прљаво Казалиште и мн мн други :vozbud: , татко ми слушнал на ТВ за ова кој кажале дека со сигурност ќе има концерт во метрополис на 12 дек а не е сигурно кој од овие групи ќе настапат а со сигурност ќе настапи еден од омилени гитаристи на таткоми по надимак ,,Точак,, бидејќи иам тетоважа од точак на руката но не ми го знам правилното име а и забраев за која група настапуваше (ќе го прашам таткоми покасно како беше името и групата).
Леее дај боже да дојда овија свите незнаем шо ќе се дешава тогаш ауу РИбља Чорба и бјело дугме За нив би идел најмногу Биии се мрднал.Значи ако има ова сигурно пишите да знаемо ИДЕМО!!! ЛЕе ломој ќе биде.:zver:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Да да,менаџерот на Дугме кога беше гостин на А1 Ексклузив рече дека ќе има!!
Е да таму слушнал татко ми :wink:

Леее дај боже да дојда овија свите незнаем шо ќе се дешава тогаш ауу РИбља Чорба и бјело дугме За нив би идел најмногу Биии се мрднал.Значи ако има ова сигурно пишите да знаемо ИДЕМО!!! ЛЕе ломој ќе биде.:zver:
Мн јако ќе биде невидено ако дојда тиа групе :vozbud: би дај све да дојда :vozbud: а особено Аки кој ќе ја запеее јесен у мену :pipi:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ја би идел ако дојдат парни ваљак!
Може не се толку популарни, ама (според мене) имаат најдобри песни од цела југославија! Посебно зборам за баладите!

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Aбе имат информација некој кога?како?дали? ке излегвит снимка од концертов???

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
atomsko skloniste imaat dobri pesni posebno treba imat dusu,ne cvikaj generacijo ke bide veselo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom