Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се прошири територијално и за гости/нки од Струга, за да се договорам со една девојка од таму, може и да дојдеме... Бидејќи колку што ви е Охрид, толку ви е и Струга - соседен :icon_lol:...

И пожелно терминот да е откако ќе нема олку мразој, снегој и пепелници, силни ветришча и вијулици... just saying :)...

Сите кој можат да се довлечкав во Битола овој или наредниот викенд се добредојдени (y)

Let... ме позамисли сега... и јас би модераторки :D

нешо датум отприлика да се знај?

А чекајте малку шо собиранка е оваа??ќе игграме џамлии или белјот??..шо е муабетот да пиеме кафиња низ корзо или да јадиме сендвичи кај бомбата/смешното/кондор/гоце/чили????

А чекајте малку шо собиранка е оваа??ќе игграме џамлии или белјот??..шо е муабетот да пиеме кафиња низ корзо или да јадиме сендвичи кај бомбата/смешното/кондор/гоце/чили????
Се договараме бе... иди во предвид од играње бељот, до одење расчекор :)
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 13:48 ---
Дајте му понуда која што нема да може да ја одбие...
Понуда шо неможе да ја одбие :)

Понуда шо и да ја добие нема да можи да ја заврши...
би ценел две модераторки...
Стар си, ако дојш ќе се осеќаме ко на училиште... Башка ќе треба со Апокалипто да ти ја одработиме работата.

Понуда шо и да ја добие нема да можи да ја заврши...
Стар си, ако дојш ќе се осеќаме ко на училиште... Башка ќе треба со Апокалипто да ти ја одработиме работата.

Aко дојдам ќе ги фрлите цигарите и ќе си пиете само сокчиња.... а за одработвање не е проблем убо ми е мене и само да гледам... стара навика

Џиш ај направи ја сега листата да видиме колку се собравме!

Поприлично сигурни:
Џиш, мкд Владе, абадон, Кико Д, DBack, Брокер, dzedaj, Sluzbarski, Џони

Поприлично можи да се појават:
Апокалипто, Windfucker, Дон Метадон, Mnemozina со другарките, Таруно, Сусаро

Поприлично неверојатно да се појави:
Let3

Aко дојдам ќе ги фрлите цигарите и ќе си пиете само сокчиња.... а за одработвање не е проблем убо ми е мене и само да гледам... стара навика
Ама си ме погодил, нити цигари пијам, нити сок пијам...

ако има некој шо се познава со тие од Буре не е лошо да ни го дадат горниот спрат......20тина души мислам комотно бери....

Јас мислам дека треба да одлучиме за кој викенд можеби и гости ќе имаме од Македонијава јас мислам на 25 ( сабота) следниот викенд би било совршено таман ќе има време сите да се информираат и да испланираат тие што ќе идат од други градови. A за место одлучете вие :D

Колку саати е пат од Скопје до Битола со воз? :)

И ја сум за воз, одавна се неам возено, а и филинг ми е. :)

ако има некој шо се познава со тие од Буре не е лошо да ни го дадат горниот спрат......20тина души мислам комотно бери....

Моит, моит. (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom