Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Жени нема а? Ете и јас ќе се пријавам ако не сум некаде надвор од Битола....
Само ова мора да се поработи да има полова еднаквост!

...ако тој период сум Бт. рачунајте и на мене :))

Аманте бе со жени има, жени нема... таму ќе најме.. Битола немат жени !? Имат. Шо онадите сеа. Ак ви се ој, да ојме, ак не.. сејте си дома. ;)

Битолска (машка) собиранка

Аманте бе со жени има, жени нема... таму ќе најме.. Битола немат жени !? Имат. Шо онадите сеа. Ак ви се ој, да ојме, ак не.. сејте си дома. ;)

Гледај сега да то објаснам, не дека нема жени Битола, ама во моментот си го поставив прашањето дали има жени на форумот од Битола, во моментот стварно не можам да се сетам на некоја. Ајде ќе видеме како ќе се одвиваат работите, добат е терминот за викендов кој следи?

ако не сум на работа....сметајте на мене...че ви дом со возо во то битолата

Напрај ми во фотошоп верзија оти јас сум дудук за тоа :). И иако не се активни ако си во контакт викни ги ЈованчоБТ и Квендолин. Оваа вторава 6 години се канам да ја чкртнам од листата на форумџии што сеуште не сум ги упознал.

Што се тиче Лет3 ќе му пуштите нешто малолетно како мамка или 100 евра

http://forum.kajgana.com/threads/Најмистериозен-член-на-Кајгана.14532/page-13#post-2013491

Ти дојди.... јас ќе бидам тој што ќе и напне на Милена да се појави по секоја цена :D

успатно си земам за слобода со мене да носам +1 - Satchafunkilus

Пошто глеам голема галама се крена околу собиранката во Скопје, шо па ние покуси да останиме? Првично, се пребројуваме да видиме колку сме, после одлучваме шо/како/каде.

1. Џиш

p.s. Примаме гости од соседните градој: Прилеп, Ресен, Охрид.

Ако се прошири територијално и за гости/нки од Струга, за да се договорам со една девојка од таму, може и да дојдеме... Бидејќи колку што ви е Охрид, толку ви е и Струга - соседен :icon_lol:...

И пожелно терминот да е откако ќе нема олку мразој, снегој и пепелници, силни ветришча и вијулици... just saying :)...

Гледај сега да то објаснам, не дека нема жени Битола, ама во моментот си го поставив прашањето дали има жени на форумот од Битола, во моментот стварно не можам да се сетам на некоја. Ајде ќе видеме како ќе се одвиваат работите, добат е терминот за викендов кој следи?

Аааа..са разбравме. Ја викам пак напињаат. Џе су жене, па џе су жене. Него овој викенд ја неможу, не сум тука. Ако прајте наредниот би можел да скокнам. Али да не испадне од мене само да зависи, как се договорите так... :)

3 Како да го довлечкаме Лет 3?

Дајте му понуда која што нема да може да ја одбие...
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 13:05 ---
Ај еве со Џиш ќе ти дадеме да модерираш тема по твој избор :D

појќе би ценел две модераторки...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom