Битолчанки, свестете се!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Поправете граматички грешки и на сликата, ACHTUNG се пишува на германски, а не AUGHTUNG!:)

:pos2::pos2::pos2::pos2:... е сега да ти кажам право стварно се свестив.А богами и се изнасмеав.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Extra_bt море ти се читаш што пишиш или не?
Па за пуфлите е муабето..
Тамарче шо поќе да останат со куро в раце чупо ти матуфа си или каква си?
Па сите Битолчанки кренати, пуфли, се клецат со Грците а Битолчани по Долнио Парк и кај Сато немат шо да прат или одат со некоја глумат кремци низ кафичи колку да не се збора низ Корзо и низ градо дека се педери. :pos2: :pos2: :pos2:
Ајде сега поправајте ми граматички грешки :pos2:
Преведи!!!

Поправете граматички грешки и на сликата, ACHTUNG се пишува на германски, а не AUGHTUNG!:)
Верувам дека и тоа им било дел од „финтата“...

Само има една грешка

правилно е ACHTUNG

:)

И ја сакав истото да го пишам...ова важи и за Скопје!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не е точно! Одговорно тврдам дека во Скопје нема ниту една пуфла, ниту шмизла! Оддамна го надминаа тој стадиум... треба нов термин да се воведе сега :pos:

disclaimer: Тие што нема да се пронајдат во муабетов, нема ни да реагираат, нели? :smir:

Strumica here we come.

Абе оти така зборате, па не сме сите кренати....тие Битолчани што се способни да си фатат женска Битолчанка, си фатиле Битолчанка, а ти што не се способни не можат да фатат било каква....ај не не клевете за џабе ќе ве молам

respekt za AL UI NID IS LAV
U POTPISU DZON LENON SO GO UTEPAJA:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ја ова дома го иам испечатено на лист. ама закон е нема шо.:pos2:

Bitolcanki ne se sekirajte od oktomvri idam tamu na ucenje samo ako vidam neso smizlesto .....ke ve ZDROBOLDISA.....site... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom