Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе 99% сигурно е дека новиот градоначалник и новото мнозинство во советот ќе биди со амин на Поинаку. Со резултатите меѓу ВМРО и СДСМ од 1000 гласа разлика нема никој сам да има мнозинство ќе мора да се вклучат 4-5 советници кои ќе влезат од Поинаку. Исто и за градоначалник, кој ќе го подржат тие во вториот круг тој ќе биди. Така да помина зборувањето на Габи и Чулако од говорница, сега е време да ги видиме на раководно место.

Се моли тој шо му се падна лотото да напрај аеродром во Битола, па да можиме и ние побрзо да си одиме.
Kako so odi rabotata peski ke trgnime ni aerdrom ke se vidi ni avtopat nitu nisto!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Абе не бидете улај, мајтап си прај Стојче какво лото никој нема ниту да го види чоекот ниту да го знај како секогаш можи само градот да го кажат следната недела и ништо повеќе

Абе не бидете улај, мајтап си прај Стојче какво лото никој нема ниту да го види чоекот ниту да го знај како секогаш можи само градот да го кажат следната недела и ништо повеќе

Зошто ? Па и претходно имало паѓано седумка па се знаело кој е добитникот.
До ајчо продавничето, сервиси шо продаваат инаку, ако ме лажат ве лажам и јас

Абе ви кажувам од прва рака мајтап е работата прв брадчед ми е будалата [emoji16] ете го имаш ливчето на фб провери ги бројките и ќе видиш, си прај забава улајот а за швалерките тој не знај кој му се а не другите [emoji1787]

Ништо, потфрли разузнавањето. Не те земаме во кгб

Како ќе дознаеше кој е стојче :) зато треба да прошеташ малце не зркнати цел ден во компјутер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom