Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
20200704_225503.jpg
Од утре кафето поскапува на Широк Сокак, осеќајте се како Венеција да сте :D
#домасиедома

Utre gradonacalnickata ke vi izleze na press " vladata predvodena od SDSM gi vlozi site napori mesto vie da odite vo Venecija, Venecija vi ja donesovme doma" :icon_mrgr:

P.S. kajce dan trebit:sneaky:

Срамота е ова, јас живеам во центар и буквално потоп се дешава веќе години наназад, шахтите се затнати, водата нема кај да оди,ако е во центар вака можам да замислам на другите места како е, потоп

Еј ќутете ќе умри некое магаре, на вестите кажаа за Битола, ја немаат спомнато од земјотресот ко беше 94 :)
Не се радвај за џабе ова само оти има избори после пак ќе биди по старо не се секирај дури не мани кометата ништо нема да биди [emoji16]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Срамота е ова, јас живеам во центар и буквално потоп се дешава веќе години наназад, шахтите се затнати, водата нема кај да оди,ако е во центар вака можам да замислам на другите места како е, потоп
Подобро е :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Utre gradonacalnickata ke vi izleze na press " vladata predvodena od SDSM gi vlozi site napori mesto vie da odite vo Venecija, Venecija vi ja donesovme doma" :icon_mrgr:

P.S. kajce dan trebit:sneaky:
Само ако е бесплатно :icon_lol:

Хаха,дома не знаевме како да се испонашаме кога слушнавме Битола на вестите :ROFLMAO:

Инаку ете одма пишаа од СДСМ дека на терен се службите за справување со поплавата,спијте мирно :icon_lol:

Подобро е :icon_lol:

Само ако е бесплатно :icon_lol:
Кај живејш ти, на дулије :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom