Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе дека Струмицаа најпичкарски :eek: тоест НАЈБУГАРСКИ оти а пуштила планета, а ојдела у селект веќе не ми праат сетиилта разлика

Он : Прекрасен град си е Битола. Како град. За битолчани, шо го праат градо, не знам многу. Неколкуте колешки од факс не ме импресионираа. Можда не сме иста крвна група, а можда и се пуфли,како шо кажуваат за битолчанки. Ху ноус :rolleyes:

ех ех,колешките занес а :pipi:

абе град ко град,шо знам нас ни е изживеано све,ама пак кој си е новајлија у градов све му е интересно.........треба да видиш,да осетиш дали ќе те бендиса........

-Шо стори луѓе бе пичку матер, маса да се немало
- Брат титнете ако станвате педер маса нема жити мене еј.

Сето тоа пропратено со насмевка како да излегуваш од заболекар

ех ех,колешките занес а :pipi:

абе град ко град,шо знам нас ни е изживеано све,ама пак кој си е новајлија у градов све му е интересно.........треба да видиш,да осетиш дали ќе те бендиса........

Шо да видам, од трет пат видов се, само мака ми е во паркот шо не сум била уште. Не живеам Битола, инаку да живеев секако ке ја изживеев и јас.

Шо да видам, од трет пат видов се, само мака ми е во паркот шо не сум била уште. Не живеам Битола, инаку да живеев секако ке ја изживеев и јас.

А шо има во паркот толку посебно :pos:
во Срумца немате парк?

ау,видела СЕ од третпат - немогуќе :)

ау,видела СЕ од третпат - немогуќе :)

:) Сега секој ќош не го превртев ама видов доволно од Битола, ваљда ке гледам уште со оглед шо сум врзана со факултетот.

А шо има во паркот толку посебно :pos:
во Срумца немате парк?

И те каков има. Ама и овој ми го фалеа дека бил убав затоа. Ај петок ке го видиме.:vozbud:

Го нема Ацо шо тропаше на олуци кај спортската, тој барем со музика ќе те пречекаше :свиркам:

Да,да сеа вчаршија е.Најинтересно место досеа шо го имам видено е кај шумите меѓу Ушици и Стрелиште,мочнав ко ми засвире со то кавалчето во темниците:pos:

Сограѓани кај има бе отпад на коли кај нас ми треба за колата некоја ситница поточно капак за фаројте од внатре да не ми влегва вода

Може да се најди сместување во Битола за 3-4 ноќи, хотел/мотел нешто што било? За еден човек, што е можно поефтино..

Може да се најди сместување во Битола за 3-4 ноќи, хотел/мотел нешто што било? За еден човек, што е можно поефтино..
мислам дека е 500 од ден во мотел ако сакаш кажи од кога до кога ке ти наредам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom