- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 21
Од Марс,од кај е, па ти уште прашвашТи од кај си?![]()

--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:18 ---
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 23:19 ---
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Марс,од кај е, па ти уште прашвашТи од кај си?![]()
Не бе дека Струмицаа најпичкарскитоест НАЈБУГАРСКИ оти а пуштила планета, а ојдела у селект веќе не ми праат сетиилта разлика
Он : Прекрасен град си е Битола. Како град. За битолчани, шо го праат градо, не знам многу. Неколкуте колешки од факс не ме импресионираа. Можда не сме иста крвна група, а можда и се пуфли,како шо кажуваат за битолчанки. Ху ноус![]()
ех ех,колешките занес а
абе град ко град,шо знам нас ни е изживеано све,ама пак кој си е новајлија у градов све му е интересно.........треба да видиш,да осетиш дали ќе те бендиса........
Шо да видам, од трет пат видов се, само мака ми е во паркот шо не сум била уште. Не живеам Битола, инаку да живеев секако ке ја изживеев и јас.
Шо да видам, од трет пат видов се, само мака ми е во паркот шо не сум била уште. Не живеам Битола, инаку да живеев секако ке ја изживеев и јас.
ау,видела СЕ од третпат - немогуќе![]()
А шо има во паркот толку посебно
во Срумца немате парк?
И те каков има. Ама и овој ми го фалеа дека бил убав затоа. Ај петок ке го видиме.![]()
Го нема Ацо шо тропаше на олуци кај спортската, тој барем со музика ќе те пречекаше![]()
мислам дека е 500 од ден во мотел ако сакаш кажи од кога до кога ке ти наредамМоже да се најди сместување во Битола за 3-4 ноќи, хотел/мотел нешто што било? За еден човек, што е можно поефтино..