Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.970
- Поени од реакции
- 12.725
Како бе оти?Оти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе оти?Оти?
шо ти фали?Како бе оти?
Ова е добротоладно место пикнато во котлина опколено од сите страни со планини , ако сакаш да завршиш некоја работи треба минимум на 3 шалтери да појш ..од еднио крај на другио ..лујџето и така и така ....
Не ме собира поќешо ти фали?![]()
Да дојдите..........една собиранка можиме да напрајме. Dzish ќе ја организирал пошто и претходната забележа голем успехДа се стопли времево и со друштво ќе појдеме натака,чув имале добра пица па ќе вииме![]()
Шо ги ебиш ќе организирашШо ги ебам, ќе ги сечам - Симо.
Тој шо дојде, знај дека имаше маса. Јас мојот дел си го одработив. То шо сите дремите подома ко пички, е друг муабет.Шо ги ебиш ќе организираш
Шо ни фалеше, таман си поминавме, одбрано друштво што би реклеТој шо дојде, знај дека имаше маса. Јас мојот дел си го одработив. То шо сите дремите подома ко пички, е друг муабет.
Пак сработи си гоТој шо дојде, знај дека имаше маса. Јас мојот дел си го одработив. То шо сите дремите подома ко пички, е друг муабет.
Сеа вие организирајте... Па ние ќе дојме.Пак сработи си гоА ние ќе дојдиме
![]()
Мислам дека можи да го донесиш со воз,а за возење јас обично одам до грчка граница,нешто помалце од 30тина километри напред назад. Исто добра ама и тешка рута ти е до хотел Молика на Пелистер. За други во моментов не ми текнуваБитолчани од ти е што возат точак ако има на форумов да ми каже некој дали има добри места за возење низ битолскиот крај и како оди со сместувањето хотел ова она и дали можам точакот да го донесма до битола со воз?![]()
Аха а како оди тоа со воз да не треба кило ракија да донесам некоја добра жолтаМислам дека можи да го донесиш со воз,а за возење јас обично одам до грчка граница,нешто помалце од 30тина километри напред назад. Исто добра ама и тешка рута ти е до хотел Молика на Пелистер. За други во моментов не ми текнува
не знам дали кило ракија или добар збор железни врати отвораАха а како оди тоа со воз да не треба кило ракија да донесам некоја добра жолтаИнаку зошто тешка рута?
отприлика можеш да ми опишеш?