Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I'm lovin' herФолтин,Владо Јаневски и Лозано ми се чини. Башка дента ќе има уште некој ама не ми текнува кој. Памперс мислам и Викторија Лобаи уше некој
Знае некој од вас што се случи со проектот "Битола 2016"? Кога ќе почнат?
http://www.bezpardon.mk/bitola-2016-konkurentsija-na-skopje-2014/
Ако во индустриска зона Жабени работат повеќе извозни компаниии плус се направат повеќе извозни компании во Прилеп може во Битола да се направи Карго авион а за патнички аеродром тешко , не ми се верува. Инаку уште утре да одлучат да го прават ќе си почекаш минимум неколку години додека до изградат за карго зборам. За патнички не ни зборам. Плус колку што знам ако правиш аеродром треба ружа за ветрови да се прави испитување што трае неколку години без цигла да се стави за тој период,Шо велите? МОжно е да се деси ова во оваа деценија?
многу се расфрлаа со понуди сега пред избори инаку никаде ги немаше ќе правеле стадион аеродром па подземна гаража базен кино итн...Кој е улав нека верваШо велите? МОжно е да се деси ова во оваа деценија?
Грчки (гејски) мислам дека има во „Малиот принц’’ , а руски појма немамБитолчани да не знаете во кој центар за странски јазици има активно изучување на грчки и руски јазик?
Поздрав
3:10 , 5:30 (експресен) , 12:45, 18:35Некој да не знај кога има воз Битола - Велес ?
Ќе одам во 12 јас на железничка па ко ќе има тогаш xD3:10 , 5:30 (експресен) , 12:45, 18:35
Овие ги пиши на страната на македонски железници. Јас имам одено во 3:10 и 12:45 ама порано.
Еден експресен, си е*ало мајката![]()