L
Löwe
Гостин
Nemora da e besplaten, neka se plakja ama da e dnevna karta, ne od saat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дури нема некои промоции за мед, да се искористат како шанк за легендарната Бела ноќ.
Ај Лозано е ок, во подем е дечкото, ама вгодина кој ? Немаме други, не ме чуди в година и Жаре Бербер да биди на Бела Ноќ, до таму дојде работата или пак Боки 13 ако излези од затвор 
Каков Лозано бе него од дома не го слушаатнекој друг ќе го слуша

Спореде мене ништо не и фали но еве јас не ја слушам зошто никогаш не сум изразил желба и интерес да слушам таква музика ама да напишеш таков коментар како членов погоре е идиотски.Што и фали на музиката на Лозано?
Не се губи, мајтап беше коментарот од погоре, на Лозано ќе му љубоморамСпореде мене ништо не и фали но еве јас не ја слушам зошто никогаш не сум изразил желба и интерес да слушам таква музика ама да напишеш таков коментар како членов погоре е идиотски.

Да де кога ќе се каже нешто што не треба одма мајтап е.Не се губи, мајтап беше коментарот од погоре, на Лозано ќе му љубоморам![]()
Да бе да, ќе се вадам сега дека реков нешто шо не треба за мега звездата ВлатЧе ЛозаноДа де кога ќе се каже нешто што не треба одма мајтап е.