Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
По англиски улеме нешо компаратив-суперлатив иде вака:
nice-nicer-the nicest
Мое другарче избива:
- fuck-fucker-the fuckest
:pos: :pos: :pos:

Професорката: Има ли некој на "J" ?
Љубе: ЈАС (дига рака) професорке.
Професорката: Како се викаш, да не си Јован?
Љубе: Не, Љубе.

Сите патос, детето слушнало Љ наместо Ј :pos:

Физика:Деца требаше да праате тест ама принтеро се расипа и така,ке праате изненаден тест у петок.
Германски: и сеа ке типуваме на спортска а?Тестовите кец двојка кец двојка ви се.

Професорката по француски: Умира и Се раѓа многу често се користат во минато време... Јас се родив... Јас умрев.. :vozbud:

На Англиски:
Проф: What if you..
У (не и дава да се доискаже) : No

На Англиски пак:
your family, helth and personality.... Вашата фамилија и вашите пријатели
...
but nobody realized its imprortance then. Но никогаш не ја сфатиле нејзината популарност
П: Абе ти оваа DNA музичка група да не ја мислиш цело време? :pos:

Професорката: Има ли некој на "J" ?
Љубе: ЈАС (дига рака) професорке.
Професорката: Како се викаш, да не си Јован?
Љубе: Не, Љубе.

Сите патос, детето слушнало Љ наместо Ј :pos:

Има еден ропак од кај мене не ги разликува овие две букви а да и он Љубе се вика т.е Љубиша ама Љубе скратено го викаме. Играме брза географија и он напишал Јубичица место Љубичица и уште ми тврди дека е така :aplauz::kez:

Испрашуе професоров информатика и едно стануе..тапа ...и од коа го испрашаа му оди на професоров и му ја праи..професоре? шо ќе иам.. и прфесоров му ја праи : Електрик ин д хаус :pos2:

Историја одговара еден соученик...
“ Мартин Лутер во катедралата во германскиот град виетнам ги истакнал 95те тези‘‘
“ Томас Минцер и објавил војна на црквата, но црквата ги победила и убила 100.000 селани’’
и за тоа доби 5ка...
Истиот додека учевме за рим по ликовно рече ’’ зевс бил бог на љубовта’’

На математика денес едно девојче вели: Професоре треба да се консултираме со вратата :pos2:
на музичко професорот тера... : Индија, алжир, тајланд, индонезија и други земји во далечниот исток, а најважна Џакарта...

бисер.
правев проблеми како и секогаш со еден уште по испаан соученик и професорката ни рече последната клупа надвор и ние ја изнесоме клупата и она не клупата улавиииииииииииии .

Sto se proizveduva od zemjodelstvoto ? Od zemjodelstvoto se proizveduvaat velosipedi xD
Koja e najgolema pustina vo Afrika ? Pustinata Kanada ( namesto Saxara )
Koja e najgolema reka vo Afrika ? Najgolema reka vo afrika e Crvenoto more.
Kolku ziteli ima fo Afrika ? Ima okolu 200 000 000 km ziteli
Na koja strana se naoga ezeroto Tana ? Ezeroto tana se naoga na indiskata strana !
Kakov veter duva vo Afrika ? Vo Afrika duva severen veter
Kako se narekuvaat prasumite ? Prasumite isto taka se narekuvaat Kameronskite planini ROFL

Do sega ima samo tolku se nadevame deka ke ima do krajot na godinata uste mnogo vakvi BISERI !

Влегуам сабајле сиот успан во училница...и професоров ми ја праи...ај бе види каков си ни очи не си се измил,ај затворија вратата ОДНАДВОР и влези...

Историја одговара еден соученик...
“ Мартин Лутер во катедралата во германскиот град виетнам ги истакнал 95те тези‘‘
“ Томас Минцер и објавил војна на црквата, но црквата ги победила и убила 100.000 селани’’
и за тоа доби 5ка...
Истиот додека учевме за рим по ликовно рече ’’ зевс бил бог на љубовта’’
Тоа за Зевс го кажа Кико, ама на заебанција.. А мене шо ми беше најсмешно од тоа час, ка го питаа Кико за шо учиме воа час и он кажа Египет.. И професоро: Брат му на Египет :pos::pos:

Не е баш бисер ама е интересно.
Пред 2-3недели отидов на школо со мојата кола и се паркирав на паркингот пред училиштето каде што пишува "Само за вработени во училиштето".Си седам на школо и една професорка доага на одморот и почнува да ни кажува "деца јас имам една многу итна работа ке ве молам бидете мирни и седете на час и читајте си ја новата лекција можеби нема да се вратам и до крајот на часот".
Ние и рековме дека слободно може да отсуствува и таа рече "ех сега да има некој со кола да ме однесе до местото да не одам пешки би било супер" а јас си молчам.И моите школски и рекоа дека јас сум со кола на училиште.И ме праша дали можам да ја услужам и реков дека нема проблем и ми рече ајде да одиме.Излеговме пред школото и со колата правец до една кука ми кажа каде е.И јас си велам во себе "ке возам поспоро за да стигнеме што е можно подоцна" и цело време возев полека и кога се вративме во училницата беа останале уште 5мин од часот.

Сите праеме тест по физика само николче во последната клупа си пуштил филм и ужива.
Оди професорката до него и му вика:
- Ти дома немаш ли си компјутер?
- Немам професорке (а има)
- Ама јас ќе го прашам татко ти утре!
- Ее ја утре ќе си купам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom