Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
-Наредниот час повторуваме.
-Тест професорке?????
-Кој спомна тест?
-А шо ќе имат на тестот????
- Па ќе има за алкани јаглеводороди, изомерија...... :pos2::pos2::pos2::pos2:

Се ниша еден на разбој и и вика на професорката професорке мислам дека капиларот ми пукна и таа му вика да бе до овде се слушна :pos2::pos2::pos2:

професор по основи на електроника, почвит да пишит равенка на табла и пустата креда почна да чкрипит, му викаме ние свртите ја од наопаку (мислевме на кредата) пустиот се попули тро во равенката, ја избриша и почна од наопаку да ја пишит равенката

професор по основи на електроника, почвит да пишит равенка на табла и пустата креда почна да чкрипит, му викаме ние свртите ја од наопаку (мислевме на кредата) пустиот се попули тро во равенката, ја избриша и почна од наопаку да ја пишит равенката

:tapp::tapp::tapp: :pos2::pos2::pos2::pos2:

Наставникот по Математика ми вика у 7-мо или 8-мо:
-Тебе само 2 пати годишно те фаќа мрза,ама едната трае 6 месеци :pos2:
ХАХАХА највечи таленат и највеча мрза си!

Математика: Ајде кој ке ми каже кој беше првиот начин на решавање?*ученик му кажвит*
А кој беше вториот? пак ученик одговара
А кој беше третиот?
Ние: Ама не сме учеле за трет!
Професорот: Ааа третиот уште не бил! Е сега ке биде и он!

Професор музичко: Јас сум убеден дека во гимназијава имаме свински грип!
Ние: Е како професор?
Професор: Така, ко идав прееска една ученичка ко свиња рокаше!

И цел клас долу..... :pos:

Професорка по хемија:

Во книгата има решени задачи,нема да ги решаваме зошто се решени.Тие се за дома.:vozbud:

денеска одговара еден и професоркава му вика:
-проф: Добро бе Дамјане кога веќе си седнал да учиш не можеше све до крај да научиш, а не со прескокање??
-Дамјан: па ја таков сум професорке, читам за 5, да знам за 4, одговарам за 3, поправам за 2 и ми пишуваат 1 :toe:
-проф: епа кога веќе ти пишуваат 1 да не се делам и јас :vozbud:

а детево одговори за 3-4 ама дека така и рече 1 му закопа :baeh:

П: У петок е ден на дрвото,ќе бериме дрва..:vozbud:

П: Со што се поврзани мускулите??
У: Со тетиви..
П: И..??
У: (се мисле,па после 1 минута вика) и тангенти професорке.

:pos2:

Ееее имам цели табаци со бисери посебно сега од 4та пошто ми предава еден многу вицкаст(да не речам забеган)професор по филозофија,али да почнам по ред:
1.Лани една ученичка повтара и на час по англиски професорката го скорнува број 14(ученичката што повтара) и ние велиме професорке не е веќе од овој клас и проферсорката:"Ах да ученичката не е веќе меѓу нас":D;
2.На час по македонски јазик одговара еден ученик и кажува една реченица(без врска) шо нема логика и професорот вика:Ех, тоа е исто како да викаш "слонче скока од гранче на гранче":D;
3.Професорот по филозофија раскажува за Питагора-"Питај гора,питај матуранти";
4.Проф.по филозофија на една ученичка шо се шета по училница:Види го,ќе речеш у бандера ќе удри,оно по жица оди;
5.И за крај проф.по филозофија прашува дали има отсутни,и дежурната вика:Маја професоре,а Маја:Eeee не ли гледаш ма дека сум тука?Дежурната:Епа шо да правам кога чето си "НЕ ТУКА":D и.т.н...:D

А да и уште еден бисер сега у меѓувреме ми текна од една школска во трета година на час по физика:Професоре на втората страна од другата страна:P

Еден другар одговара географија и професоркава го прашува:
Проф.:-Што се одгледува во струмичката котлина?
Другар:-Се одгледува ајвар!
Ние сите патос :pos::pos:
И секој час професорката го прашува кога ќе донесе ајвар.

Еден ученик станува на англиски и вика професорке може ли да одам по надвор(на 20 мин до крајот) оваа вика неможе, абе многу е хитно ај саа(му се сере:haha: ) проф вика абе неможе почекај да ѕвони и овој станува и сака да излезе професорката станува и ја фаќа вратата овој ја турка вратата за да излезе професорката ја влече и не му дава :haha::haha::haha::haha:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Ние сме ретардирани све школо. Има едно дете гол се слекува во сала и скока со мандалото ние цел клас наземи се газиме од смеење. И денес се каравме дали кошарка или фудбал да играме по физичко, и решивме кошарка, тоа детето незнае кошарка и ногу сакаше фудбал. Го зеде баскетот, се слече и го триеше мандалото со баскетот и веќе никој не го фати со раци. Игравме фудбал пошо само еден баскет имаме.

:pos2::pos2::pos2:

Ние сме ретардирани све школо. Има едно дете гол се слекува во сала и скока со мандалото ние цел клас наземи се газиме од смеење. И денес се каравме дали кошарка или фудбал да играме по физичко, и решивме кошарка, тоа детето незнае кошарка и ногу сакаше фудбал. Го зеде баскетот, се слече и го триеше мандалото со баскетот и веќе никој не го фати со раци. Игравме фудбал пошо само еден баскет имаме.

:pos2::pos2::pos2:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom