Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Све од професори:smir:

-Да чујам тишина
-Ви имате ли дома куќу?
-Српските Срби
-Ти.. Милан,како се викаш?!:tapp:
-и освен тоа има и право на МИТО.. блаблабла:zver:
-Нашиљај тј молив
-драгана ЗЕМУВАЛА лани нумерус:nesvest:
-Најтажниот жал
-Сега ли ке ми купувате тие КОМФРИТИ
-ајде сега СПАРИТЕ СЕ двајца по двајца, ма да во тројка е поинтересно.. ххахахахаха кога требаше да пишуваме глупав состам по социологија

и уште еден. од изнервираниот директор

АБЕ ЈАС НА ШКОЛО СУМ ДИРЕКТОР, НА ДИВ ЗАПАД ИЛИ КАУБОЈСКИ ЦЕНТАР?!!:icon_evil:zid::nerv::nerv::nerv:

Денес една другарка на социологија нешто дискутира и вика- Треба да ги избегнуваме стресните ситуации, бла бла бла и на крај кажува не може да се избегнат. Лол. И после вика- Леле, шо кажав ја?!:nesvest:

Или зборувај или пишувај....само немој да збориш!
Професоре ви каков интернет имате? од гугл ли??

Една школска ја испитуват историја и професорот се згрешуве и и вике:не те терам да ги кажеш 28-те држави ти викум да кажиш колку се и ваа се избрзуве и вике 32 :D

на час по англиски, професорката ја прашува една момичка What are you female or male? и таа вика email :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Ja prasuvam nastavnickata po angliski
Jas:Theacer so znaci RAW(Keceri)
Nastavnickava:Abe so me prasuvas nekni davaa na tv
Cela ucilnica nazemja

праме маабет за изборите во Струмица и едно вика: е шо цело Куманово ке гласа за Силвана Бонева:vozbud::pos:

Професорот:Која е единствената река во светот на која не може да се изгради мост ?
Ученикот:Дрина :tapp: :pos2:

Професорот:Koлку прави можат да се повлечат низ две точки ?
Ученикот: 6 :tapp:

Професорот:Која е единствената река во светот на која не може да се изгради мост ?
Ученикот:Дрина :tapp: :pos2:

Професорот:Koлку прави можат да се повлечат низ две точки ?
Ученикот: 6 :tapp:
Погодил и на двете:pos:

на час по Историја се зборуваше нешо за Данска и професоркаа му вика на еден школски...ај покажи ми на картата кај се наоѓа Данска...и овоа и вика "еве ја до Норвешка"...и професоркаа "ама кај е тоа"...еве професорке одма до Норвешка....и професоркаа наапана се извикува "последен пат те прашуам кај се наоѓа Данска(она очекуе да и каже Скандинавија)....и улавото и вика во македонија.....и за казна го џогираше цел спрат :pos2::pos2:

Денес у мое одд еден ретардиран го стануваат да одговара историја
И го прашува наставникот што значи Мао
Мао = Македонска антифашистичка организација
И овој ќути 2 мин и овој наставникот пак го прашува
И овој викаа
Ауу да бе Мао е македонска астрономска огранизација
хахахахахаха :pos2:

Се секајвам на еден бисер од основно.Имавме физика и наставникот го праша тој школскиот во која единица се мери струјата и тој не знаеше?Знаеше дека има нешто кило ама не знаеше што.И овој наставникот вика добро бе кога ке дојдат оние од Електро дистрибуција да гледаат саат во која единици ви кажуваат колку сте потрошиле.Овој се мислеше па тресна КИЛОДЕНАРИ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom