Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ептен ја тупиш Никола, незнам каква закана за човештвото гледаш во мене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Претеруваш !!!
.боље би било да почнеш да решаваш (ако толку сакаш) други проблем, (гледам ти доликува) економија, финансии..стабилност, НАТО, ЕУ...
Vlad II Draculea напиша:ali kako sakas vrti gledaj ti da bidis od onie so ce EBAVA..
Никола напиша:Нема потреба од нервоза само си дискутираме.
Закана од тебе?
како индивидуалец ништо (освен можеби ако не се заангажираш и влезеш во политика или слично
но не сум сигурен како колективниот настап, хомосексуалните бракови, хомо-културата и сличните работи, би влијаеле на едно пошироко ниво.
yin yang напиша:И да „ебаваш” маж, исто си педер како и да те „ебаваат”.![]()
yin yang напиша:И да „ебаваш” маж, исто си педер како и да те „ебаваат”.
Значи тебе не те интересира некој како си ја врши работата за која што е задолжен, него со кого сака да легне? Аман бе....:icon_roll
Аха.... како би влијаеле на „едно пошироко ниво“? Баш ме интересира?
Како бе женска лезбејка? Ти да не си :lud:Dimitarc напиша:имам огрома желба да си фатам женска лезбејка т.е. би
Vlad II Draculea напиша:znaci deka nema vrska deka bilo do geni ili od rajgajne tuku se zavisi od Opsestvoto
sekoj sto ne moze totalno da se vklopi, se oddeluva... i pravi svoja zaednica
to znaci nikogas ne se stremi da odis vo opsestvata sto se isklucuvaat od globalnoto tuku gledaj da odis sto pogore vo glavnoto opsestvo...