Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е искрено чудно како никој не слушнал за КМ во Карпош.
Тоа е најдобар билијард клуб во Македонија.
Да не испадне дека рекламирам некого, ама масите се дефинитивно најдобри.

Имам слушхато за КМ ама неам играно , а после оваа препорака дефинитивно ќе одам да пробам како е :helou:

Од Скопје сум играм 9ка, во Ох тешко, вие кога доаѓате во Ск? :D
И да ме пробаш слободно, нема да згрешиш :pos2:
Шефе си за кајгана билијард собиранка???
Али да се стајме билијардче(може и некоја 9-ка)
И ако се собираме,да идеме у макс(пошо тоа КМ појма неам кај е)

Ајде пишете јас играм сигурно 100 %, само да е добра масата да не е некоја флиперница.
Поз

Ајде пишете јас играм сигурно 100 %, само да е добра масата да не е некоја флиперница.
Поз
Па да ти кажам,ама не е макс флиперница,стварно е супер местото...

Дали ова значи дека има пријави за кајгана билијард собиранка????

Ај да се договориме УБАВО,негде сабота од сабајле или у петок после школо(ја сум 1 смена)

Ај само дај да не не излезе нишо...

Омилена моја игра.
Ја играм поради забава а не дали ќе победам или изгубам.

Омилена моја игра.
Можам да претпоставам дека уште си почетник. Кога ќе се ојачаш појќе, секоја изгуба натаму ќе те болит се појќе и појќе, шо ќе се трудиш никогаш да не изгубиш. Ова од искуство ти ко кажвам.

Можам да претпоставам дека уште си почетник. Кога ќе се ојачаш појќе, секоја изгуба натаму ќе те болит се појќе и појќе, шо ќе се трудиш никогаш да не изгубиш. Ова од искуство ти ко кажвам.
Така е. Ако дојдам летото на одмор во охрид сигурно ќе ја договориме да одиграме некоја, може и фантом да го викнеме, ќе ми биде мило.

Омилена моја игра.

Слушај го, во право е.Ова ти кажвит како се осеќат тој ко ќе изгубит од нас. :) Толку ногу го болит, шо едно губење доста му беше.

Така е. Ако дојдам летото на одмор во охрид сигурно ќе ја договориме да одиграме некоја, може и фантом да го викнеме, ќе ми биде мило.

Ејјјј!Каде фантом?А јас?Јас во пакет со него одам, така да сакал нејкел ќе мораш и со мене да играш :)

Вчера играв 4 партии, од кои 3 ги победив:smir:
Браво за мене, напредувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom