Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нек се пустит јас ќе напишам, еве чак и ке се жртвувам...офицјално соопштвам фантом и болигла вчера растур не напраја 5-0 за нив осмица и кегли 101-77 ито ни спуштаја редој надолу гратис...шо да прајме таков беше денов...

Дефинитивно го обожавам,често одам на билјард но и на ком го играм

Сакам да играм билјард.Убаво хоби,занимација,игра со другари...Убаво нешто.:)
:salut:

Сакам да играм билјард имам дома билјард и растурам со другариве:). I Love This Game.

Кој е за билјард денес? :)

Јас сум за билијард, во КМ во Тафталиџе, играм редовно, најдобар клуб во Македонија, ако си за пиши ми слободно, барам луѓе повремено за играње. :helou:

Петер они си играат у Скопје. Не верувам да се дигнеш од тука да одиш за Ск :)

Инаку скоро секој петок со другари играме билијард во клубот АС во Струмица. И преку неделата одиме ама петок не испуштаме да удриме десетина партии на кој губи-плака :):) исто и фудбалчиња

Петер они си играат у Скопје. Не верувам да се дигнеш од тука да одиш за Ск :)

Инаку скоро секој петок со другари играме билијард во клубот АС во Струмица. И преку неделата одиме ама петок не испуштаме да удриме десетина партии на кој губи-плака :):) исто и фудбалчиња

Кога сакаш да се пробаме ? :) :)

Горан не кажах оти сум ного јак. Одаме for fun. :) Иначе ак се завараме некојпат ке чукнаме 1-2 партии

Горан не кажах оти сум ного јак. Одаме for fun. :) Иначе ак се завараме некојпат ке чукнаме 1-2 партии

Хехе, абе и мене не ме бива ного...:) Може и да се договораме ак сакаш ќе одаме некој ден ?

Јак ли се осекаш? :)

Ти па победи ме 7-3 и се фалаш на цел град. :pos2:
Толку ли сум јак па да се фалаш на сите оти си ме победил? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom