Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
коо време одате одпрлика и дека играте ?
Еми навечер одаме почесто.. зависи кога јас тии 2 недели сам 2ра смена така да ако одеме вечерта ќе е тва а играме у АС ајде ако сакаш да га договореме некој ден адни ме на мсн viktor_real@hotmail.com

Баџо, дај да зејме да се убијаме, не просветли девојката која се маваше од земја ко губеше. Наташа, ако ве тепаме да ми го лижниш ѓонон од старкана, океј?

Баџо џвер.

Абе и ти требаше да му го бациш газот на баџо ти, ама нишо не бидна, така да жалам нишо од то. А бај д веј нек се радвит тој колку сакат, џабе му е. И ај веќе еднаш да се решиме еден на еден, да не кењаш многу. Или се плашиш? кис4е поз4е

ццц колку љуто ривалство имат овде. Многу жустро станвит:smir:

Пул4е, кога сакаш еден на еден да те истурам и да не зборвиш појќе глупости, мојт?

Убо де, ај вака: Петок ќе излезиме јас и Ели4ка п4ели4ка со 4етвор4иња во ник4ето и да ја решам, пошо ми се спремат за одмазда таја подолго време. Сабота излезете ти и Пул Грл-ов, да ја решиш и ти ко шо е редот. После победниците, т.е. јас и ти, играме во финале за прво место, а Ели4ка и Пул, како и секогаш, за трето.

Чекам потврда од тројцата.

Убо де, ај вака: Петок ќе излезиме јас и Ели4ка п4ели4ка со 4етвор4иња во ник4ето и да ја решам, пошо ми се спремат за одмазда таја подолго време. Сабота излезете ти и Пул Грл-ов, да ја решиш и ти ко шо е редот. После победниците, т.е. јас и ти, играме во финале за прво место, а Ели4ка и Пул, како и секогаш, за трето.

Чекам потврда од тројцата.
Конфирмејшн by Болиглав4е.

Не бе Боби, се сакаме ние, ноу хард филингс.

А Фантом4е... морат то во два дена да се дешават? Зш на пример не излезиме петок и се решиме така ко шо рече. Еее пак и ти, само да се комплицирало.

Иии да, реџектед бај Пул. :pipi:

Пул4е, кога сакаш еден на еден да те истурам и да не зборвиш појќе глупости, мојт?

Мече ај не кењај,секој божји ден викаш ке се решиме,ке се решиме и нишо од то...ко шо рече пулгрл СЕ ПЛАШИТЕ!!!А и онака џабе се фалиш дек ке победите пошо сите од форумов знает дек не сте совршени,пошо ги виделе сите резултати.И вака јас и пулов да се фалевме на секое победвење,не ке имаше место на форумов.А за то викедов шо ке се дешавало ак идат наташа идам и јас ама на кратко зш се имат работа мече....

Колку добра игра ова билјардов неам играно повеќе од две години али би требало брзо да почнам и да се враќам у форма:baeh:

Колку добра игра ова билјардов неам играно повеќе од две години али би требало брзо да почнам и да се враќам у форма:baeh:
Бач, кај мене отворија сега нова играчница има доста добар билијард, кога сакаш помини ! :)

Мислев во два дена пошо сабота изглеа нема да сум сљободен. Иначе и до п4ели4ка и до пул грл: кога саката да ве решам, кажете си слободно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom