Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Случува се... лоша среќа, и тва е. Колко и да се трудаш се исто.Ехх зш бе да се навредам? Тепаш и ти... ама денеска сам ти вратил за сите шо сам ги изгубил 10:3Кога ќе одаме па? Ако има некој од Струмица нек се пријавува со нас ајде
.
Викни го и Димитар ако сака :helou:коо време одате одпрлика и дека играте ?
Со голем срам за машкиот род морам да кажам дека јас и Фантом изгубивме од ПулГрл и Ели4ка П4ели4ка соодветно.
Фала пријатно.

Ви ја вратија а?Каде кај тебе бе? Дај кажи услови за играње што има што нема цена? се исплати да се доаѓа или онака е без врска.Ако не дај да се договориме да одиграме некоја.Бач, кај мене отворија сега нова играчница има доста добар билијард, кога сакаш помини !![]()
![]()
Ви ја вратија а?

Еми навечер одаме почесто.. зависи кога јас тии 2 недели сам 2ра смена така да ако одеме вечерта ќе е тва а играме у АС ајде ако сакаш да га договореме некој ден адни ме на мсн viktor_real@hotmail.com
Шо се однесува до мене можеАј ако сакате ке га напрааме двојки јас и еден другар ти и алиен или било кој ?

И јас да потврдам. Изгубивме во парој 2-0 од п4ели4ка и пул грл, после јас ко прле изгубив од ели4ка во сингл, а болиглава ко магаре од пул грл исто во сингл, по 1-0. Во финале тепа п4ели4ка. Меч за трето место немаше, преразочарани бевме со баџаначево да играме.
Мислам оти те знам на тебе у АС одаш нели со другаарте почесто двојки играате? Ај ќе га договореме ама сега немолжам не сам у Струмица. Накај понеделник-вторникАј ако сакате ке га напрааме двојки јас и еден другар ти и алиен или било кој ?
.Чекан да се напрајш, не ќе дочекаш. Со то шо се испонашавте вчера го поништивте договорот за пишење на форум после билјард.Уште чекам...![]()

. 21 жетон изигравме за 2 часа тоа ќе дојде околу 5 минути по жетон