Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха од две пива се опијани братчево... :vozbud:
Хах... со Хазард никако не си.. ако те победи ќе се фали на сите а ако изгуби ќе се лути и правда пијан бил не било фер..:pos: :pos:

ахааа.. од 1 пиво веќе камен бев :party1:....

ќе имат реванш за то никој да не секират.. ке ја вратам честа на машкиот род како доминантен во билјард..!!! :star:

:pos2::pos2:

Ццц, мршојадци едни.
Ми се нафрливте мене зш само јас женско и не ми ја признавате победата. (овде не се рачунат Тони Монтана :))
И го браните Хазарда. :vozbud:

Абе јас битно си победив, па сеа пијан не пијан ич бип не ме болит. :baeh:
А ти Хазард теши се само. :wink:

Ај поздрав. :helou:

bilijard na net na miniclip... 8 ball pool baraj... inace najjaka rabota e bilijardce :) rasturam :)

Го гледав О` Саливан пред некој саат како игра снукер. 147:0, го направи момичка на оној другион, сите можни поени ги зема. Типот е лудница :vozbud:

Aбе Рони наш си е професионалец со тапија. Ретко кога фткат. Него му симвам капа.

Го гледав О` Саливан пред некој саат како игра снукер. 147:0, го направи момичка на оној другион, сите можни поени ги зема. Типот е лудница :vozbud:
Тај човек стварно е закон. Секогаш кога случајно ке го видам на тв сигурно мора да изгледам некоја игра :vozbud:

Порано играв многу, сега не. Затворија повеќето места кај што играв. Кај има сега билјард во Скопје?

Рони е најталентираниот играч воопшто. Најголема мана му е шо многу избрзува пред да удри, шо во некои случаи се покажува како пресудно.

Како на пример финалињата ос Хигинс и Хендри последниве години... :(

Стварно Фантомче ни се изгуби ти,само Хазард не дужит,ццц сТрам да ти е и не викаш ни на мсн ни нигде...ко ке сакаш да се решиме пиши...ај поззче:helou:

Па и на претходниот турнир шо беше ( мислам светскиот шампионат) исто така направи и после 2-3 дена и еден друг направи, само незнам како се викаше. Мене ми е омилен снукерист, ама и Хигинс е животно.

Зависит Фантом.
Играме на почеток една партија и ак го победам со разлика помала од 50, тогаш сто евра, а ако е појќе од 50 - двеста.
Па сеа рачунај ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom