Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Zarazen sum od igrata :vozbud::salut:

Дали случајно некој знае дали некој продава билијард км7?? По можност, но не е морално да биде со вреќи наместо со жетони и да биде добро сочуван.

По огласине да побараше брат?

Еј дечки ај ако знае некој должини на маса за билијард колку се, да ми каже. По можност на 6ка и на 7ка. Фала
untitled.JPG
(клик на сликата)

Дали случајно некој знае дали некој продава билијард км7?? По можност, но не е морално да биде со вреќи наместо со жетони и да биде добро сочуван.
Ако најш ај извести ме за цена.
По огласине да побараше брат?

И ај да ојме денојве да се решиме и така послободни сме.:)

Кажи коа каде кој како. Поручек да е само.

Od sto obozavam bilijard pocnav i da go sonuvam :) ako ne igram barem edna partija dnevno poluduvam :) ako izgubam partija od nekogo prodolzuam da igram dodeka ne go pobedam pa ako saka najjak majstor neka e :) zarazna rabota..... :)

Сакам да објавам дека бев тесно поразен од Болиглава во серија best of five. 3-2 беше резултатот, јас водев 1-0, па 1-1, па пак јас во водство 2-1, па Болиглава победи две партии и толку беше. Битката ја доби, но не и војната. Ќе се договориме за реванш наскоро.

Пикадо да не кажвам како ме растури... Мада шо не играм пикадо никогаш. :kesa:

Сакам да објавам дека бев тесно поразен од Болиглава во серија best of five. 3-2 беше резултатот, јас водев 1-0, па 1-1, па пак јас во водство 2-1, па Болиглава победи две партии и толку беше. Битката ја доби, но не и војната. Ќе се договориме за реванш наскоро.

:@:@ Абе зш не ме викнавте??? Ај ке се договориме на мсн и ќе направиме едно мини турнирче, ок?
А кај игравте? Power?

Пауер нормално, не сме ретардирани кај Костурон да прајме ваков важен турнир. :)
Иначе ќе се договориме, сеа од понеделник да прајме мини турнирче. ;)

:smir: Тенкјукамаген.
Сепак морам да му признаам на Фантом, се држеше. Имаше и некои "невидени" потези кои не се за спомнување:icon_bigg

:@:@ Абе зш не ме викнавте??? Ај ке се договориме на мсн и ќе направиме едно мини турнирче, ок?
А кај игравте? Power?
Готово.

ееј...незнаев монгу да играм али кога отидов на одмор со моите бев приморан да си најдам забава...сеа знам добри потези иако иам уште мн за учење!!

Секој ден играм.. ајде кој е за да удриме некоја партија од Струмица.. може у АС најдобри се:)?

Објавувам дека бев поразен од Фантом 3-2 во серија best of five нормално. Натпреварот беше возбудлив со тоа што имаше потенцијал да направам целосен пресврт при водство на фантом од 2-0. Но сепак, среќата(и малце знаење:), се покажа пресудна за крајниот резултат, иако не бев во најдобра форма.
Ќе има реванш:). :helou:
KIssKi... PozzZ

Објавувам дека бев поразен од Фантом 3-2 во серија best of five нормално. Натпреварот беше возбудлив со тоа што имаше потенцијал да направам целосен пресврт при водство на фантом од 2-0. Но сепак, среќата(и малце знаење:), се покажа пресудна за крајниот резултат, иако не бев во најдобра форма.
Ќе има реванш:). :helou:
KIssKi... PozzZ

Тенкјукамаген.

Следееееејчи?*

*Пишам следејчи, а не боља, пошо бољи од мене нема. p0z43 p33r43 |<!$$43.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom