Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Пиле мое што ми носиш златни ј'ј'циња.
Дали ти можеш да се сетиш како си помина последниот пат на тоа билјардот. Она мајсторија што ја применив, ни на телевизија ја немаш гледано.

нормално дека немам гледано, пошо на телевизија даваат мајстори нешто во стил на мене, а ако вејке прајме муабет за мајсторија, ке натерам еден штипикурец да се логира тука на кајгана и да си ја искаже мислата за мене кога ме гледаше како од прва штека до најмногу втора ја затворам партијата.

нормално дека немам гледано, пошо на телевизија даваат мајстори нешто во стил на мене, а ако вејке прајме муабет за мајсторија, ке натерам еден штипикурец да се логира тука на кајгана и да си ја искаже мислата за мене кога ме гледаше како од прва штека до најмногу втора ја затворам партијата.

А зш не кажиш дека на Штипикурецот му даде 100 денари за да те фали тебе како си играл билјард. Јас кога ќе мавав топките Штипикурецот без зборови остануваше. И ти тогаш му шепна на увце :) дека такви потези немаш дури ни на телевизија гледано.

па немам секако дека немам тоа го кажав и во предходни0т пост, господине Розевел, него секако дека ке им давам на децава по една стотка за да се частат и да изиграат неколку партии, пошо после таква одиграна партија им се јавува голема желба да играат и тие, а кој ако не јас? ти стегнатата душа? боооо нечоек еден, кажи ако ти е некогаш за стотка јас одма ке ти излезам во пресрет

па немам секако дека немам тоа го кажав и во предходни0т пост, господине Розевел, него секако дека ке им давам на децава по една стотка за да се частат и да изиграат неколку партии, пошо после таква одиграна партија им се јавува голема желба да играат и тие, а кој ако не јас? ти стегнатата душа? боооо нечоек еден, кажи ако ти е некогаш за стотка јас одма ке ти излезам во пресрет

Е вака кога ќе ми речиТ. Ова ти е последно. Им даваш мито на децата ало. Незаконски е!!! Знаеш дека се големи казните за таквите работи. Виде тие со патарините. Море Ортаче сВати дека мораш да го промениш твојот стаФ. + тоа гледам и Џизи_007 партал те правел.

Roswell says: daj be brat ne pisi vejke
Tome says: zaso be, ti pocna
Roswell says:ok jas pocnav ama daj ostaj, ne pisi vejke
Roswell says: te molam

Tome says: ok be ok, ama kazi deka sum podobar
Roswell says: da be da, ti si podobar
Tome says: ama na forum
Roswell says: abe kako? pa sram mi e

evo eden dokaz taka da so sakas sega pisi hehehehe sory man:)

Лелелелеле сега ме уби.

Никој не се пали на тие ефтини трикови.
Се палат луѓето кога гледаат како игра билјард Розвел.

epa lujge povelete i pratete edna utakmica na rozevel i ortace, mozete i oblog da stavite, jas ne se plasam
a ti koga ke dojdam struga spremi mi ja stekata lajno edno

Ќе те чекам кај Стиви. Ти можеш Скопје да одиш на тренинг камп, па после + ќе можеш и да провериш кој е подобар тренер.

За распустов..секој ден играв..порано 1вс1..после во парови машко и женско...
П.С..ни еднаш не изгубив..:pos2::pos2:

Јас. Power. Да оздравам.
Видјечемо чија мајка црну-бјелу вуну приједе:icon_lol:

Додајте се меџусобно на мсн, ко че оздравит Диме ќе се договориме и ќе прајме мини турнирче, ние тројца, па ќе пишиме овде кој е најјак. :)

Па цело лето скоро секој ден на билјард киснев со другарчињата, не сум нај нај играч , ама така за забава супер е.

Додајте се меџусобно на мсн, ко че оздравит Диме ќе се договориме и ќе прајме мини турнирче, ние тројца, па ќе пишиме овде кој е најјак. :)

so ke ti treba da pisues sekako ne veruvam deka nekoj ke go interesira :baeh: , inaku moram da go pofalam ivajlo za biljard bideki so svoite potezi uspeva da gi fascinira site so go gledaaat... :pos2: :pos2:

Ја обожавам играва.. Најдобар потег ми е беше кога ја извадив црната со лоб(како и да се вика) кога таа беше во ќошот.. Ја мавнав топката подалеку и од центарот и летна позади неа и ја истера надвор..

Кликнете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom