Бикини натпревар за девојки над 90 килограми БЉАК

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
bikini-natprevar-devojki-nad-90-01.jpg

bikini-natprevar-devojki-nad-90-02.jpg

bikini-natprevar-devojki-nad-90-03.jpg

bikini-natprevar-devojki-nad-90-04.jpg

Во калифорнискиот град Коста Меса се одржало необично натпреварување во кое учествувале прекрасни бикини девојки. За да добијат право на учество, девојките морале да тежат најмалку 90 килограми.

Публиката била презадоволна, играле, пееле и се забавувале со девојките во бикини.

Двадесет натпреварувачки со тежина од 90 па до 270 килограми ја покажале својата убавина на жири комисијата која ја сочинувале три девојки.

Победила Бел, девојка која тежела близу 100 килограми. За победата добила 200 долари и бесплатна гардероба.

"Пазете се, дебелите девојки се враќаат во мода", порачала среќната победничка.

BLJAK BLJAK BLJAK
Strav me faka hrana da poglednam od slikive :uvo: :vozbud: :vozbud: :pos2: :pos2: Sepak sto e mnogu mnogu e.. Koments?

Шо чварки ќе испаднат од овие...мх мх мх...:pos:

П.С.:pov:

На втората слика таа во средина некако слаба многу...испаѓа од кокуренција:pos2:...

Ова не е бикини, ова е шатор натпревар. :icon_lol:

Сепак, добра им е идејата, дебелите жени и онака доволно се искомплексирани од натпревари за убавина на анорексични манекенки, ова е доста утешително :icon_lol:

Abe aj da napraat za DO 90 kila nekako odvaj ke sfatam.. Ali NAD 90??????? Epten e GADNOOOOOOO za gleanje.. Tie sto se nad 90 pa mislam i deka imaat motiv da bidat iskompleksirani :/

ух еј :wtf: е ова не е могуче,кои бикини леле па пинки шаторски крила имало не сум знаел ех стварно гадно

Над 90!?!?!?!?! ... wtf

Има жени кои имаат и 100 кила па држат секси фигура :). Ова сигурно не е над 90.

- над 150 дефинитивно :)

п.с. гадно е бре еј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom