N
n/a
Гостин
A koj vi e kriv sto ziveete na balkanov i ne se razbirate u american beauty?:pos2:
:pos2:
Pa vie neznaete kolku e 'dobro' toa...ona se guskas so 'lepotata' na tvojot zivot...ti fali edno 20 cm za da mozes da ja pregrnes kompletno so racete...ja soblekuvas...falti...imas deset para cicki druze...samo biraj kaj se!Nemoj nikako da lizes cicki ako ne e tusirana brzo...posto izmegju teloto i cickite moze da mirisa ne bas prijatno!
Koga ke se trudis da dojdes do vaginata,imaj predvid deka mozes da go napravis samo vo odredeni polozbi...onda treba da primenis sila i umesnost za da stignes do erogena zona...(a Boga mi i da bides nadaren) ...inace...dupis u masno tkivo druze...bez uopshte da vlezes kaj sto treba!
Posebna hrabrost i izdrzlivost treba za da si igrate u onaa poza koga ona te java i so celata nejzina tezina + sila e nad tebe!
Se u semu...zal mi e sto ne razbirate sto e toa ubavo...:pos2: :pos2:
p.s Gakji na zena ti i sijat po naracka...posto standarden broj...jebi ga...NEMA!
Come to America...wild boy!:pos2:
:pos2: Pa vie neznaete kolku e 'dobro' toa...ona se guskas so 'lepotata' na tvojot zivot...ti fali edno 20 cm za da mozes da ja pregrnes kompletno so racete...ja soblekuvas...falti...imas deset para cicki druze...samo biraj kaj se!Nemoj nikako da lizes cicki ako ne e tusirana brzo...posto izmegju teloto i cickite moze da mirisa ne bas prijatno!
Koga ke se trudis da dojdes do vaginata,imaj predvid deka mozes da go napravis samo vo odredeni polozbi...onda treba da primenis sila i umesnost za da stignes do erogena zona...(a Boga mi i da bides nadaren) ...inace...dupis u masno tkivo druze...bez uopshte da vlezes kaj sto treba!
Posebna hrabrost i izdrzlivost treba za da si igrate u onaa poza koga ona te java i so celata nejzina tezina + sila e nad tebe!
Se u semu...zal mi e sto ne razbirate sto e toa ubavo...:pos2: :pos2:
p.s Gakji na zena ti i sijat po naracka...posto standarden broj...jebi ga...NEMA!
Come to America...wild boy!:pos2: