Бијело Дугме и Црвена Јабука @ Метрополис Арена - 8.6.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
+ Црвена Јабука ке бидат, така пишува на фејсбуков, и е преместен за 8ми Јуни.

Најверојатно Бебек веќе си го наполнил џепчето со пари, па останаа само овие двајца да верглаат на стара слава.
Види Тончи ајде пак помрчи малку као демек немаат појма,изживеани се,на стара слава одат и тн. како што беше и за Скрим фестивалот а после тоа викаше дека си поминал најдобро и дека било супер,лудило и тн.Едноставно немој да ги труеш темиве со твоите глупи мислења кои верувај и не се толку битни....

Тогаш кажав дека беше ТоБ на Негатив. Останатото кажав дека си поминав убаво затоа што бркав жени по публика :)

Види Тончи ајде пак помрчи малку као демек немаат појма,изживеани се,на стара слава одат и тн. како што беше и за Скрим фестивалот а после тоа викаше дека си поминал најдобро и дека било супер,лудило и тн.Едноставно немој да ги труеш темиве со твоите глупи мислења кои верувај и не се толку битни....

Сечие мислење се прифаќа. Според тебе е глупаво, според други е добро. Кој си ти да пресудуваш дали ќе биде вакво или такво? Уосталом не си ни некој битен фактор што би можел да кажеш дали Тончи или некој друг ги труе темите со мислења кои не се битни.

Сечие мислење се прифаќа. Според тебе е глупаво, според други е добро. Кој си ти да пресудуваш дали ќе биде вакво или такво? Уосталом не си ни некој битен фактор што би можел да кажеш дали Тончи или некој друг ги труе темите со мислења кои не се битни.
Ова го кажав пошто секогаш пишуа како ниеден концерт на ЕксЈу групите нема да биде добар а после тоа како поминал топ и дека организацијата била добра и се било ок....А па кој фактор си ти уствари да ти објаснувам?

А дивље јагоде кај се :icon_lol:

Ова го кажав пошто секогаш пишуа како ниеден концерт на ЕксЈу групите нема да биде добар а после тоа како поминал топ и дека организацијата била добра и се било ок....А па кој фактор си ти уствари да ти објаснувам?

А кој фактор си ти да кажуваш дека Јагодите биле добри? Кој фактор си ти да кажуваш дали Тончи или некој друг член не смее да сере по тие бендови? Еве јас ќе кажам, Бијело Дугме, Прљаво Казалиште, Дивље Јагоде, Плави Оркестар се најсрање бендови што може да постојат. Лигави рокер4иња без интелегенција. Повели и нападни ме ;)

А кој фактор си ти да кажуваш дека Јагодите биле добри? Кој фактор си ти да кажуваш дали Тончи или некој друг член не смее да сере по тие бендови? Еве јас ќе кажам, Бијело Дугме, Прљаво Казалиште, Дивље Јагоде, Плави Оркестар се најсрање бендови што може да постојат. Лигави рокер4иња без интелегенција. Повели и нападни ме ;)
Нема ја што да те напаѓам тебе уствари...Едноставно некој растел со нивната музика и сака да ја слуша за разлика од таквите како тебе кои сигурно не ги сакаат овие бендови а дома ги имаат нивните дискографии и често ги слушаат...Ок е тоа да само ваквите као вас мислите дека можат да им го сменат мислењето на луѓето кои ги сакаат овие бендови?

Нема ја што да те напаѓам тебе уствари...Едноставно некој растел со нивната музика и сака да ја слуша за разлика од таквите како тебе кои сигурно не ги сакаат овие бендови а дома ги имаат нивните дискографии и често ги слушаат...Ок е тоа да само ваквите као вас мислите дека можат да им го сменат мислењето на луѓето кои ги сакаат овие бендови?

Јас имам дискографија од тие бендови што ги набројав горе? хахахаха. Ти мора да си луд.

Не пробувам да сменам нечие мислење, само го кажувам моето, кое очигледно не се совпаѓа со твоето и ти почнуваш да ми кажуваш небулози.

Тогаш кажав дека беше ТоБ на Негатив. Останатото кажав дека си поминав убаво затоа што бркав жени по публика :)
После постот шо го напиша дека ќе си присуствувал на концертот на СУПЕРЗЕН, мислам дека веќе е срамота да солиш памет за музика.
Гледам дека цело време се прајш некој голем познавач на музика, само даваш критики.... Па очигледно дека не било така...
Ојш на концерти за да бркаш женски? Тооо брате, продолжи така... Како си помина на Лепа Брена? Имаше јаки женски?
Мизерија...............

Кога хејтерот ме плука, од љубомора пука, враќам јас во мој стил (ехо) мој стил :)

Ако веќе толку редовно ме следиш, ќе забележиш дека фотографирам, а по потреба и пишувам за cOoLTuRa.mk
Интернетот е ЧУДО :)

Туку, темава отиде УПМ.
Ај ако се прибере Др-АГАН онлајн нека средува. Јас немам енергија да модерирам тема за бендови кои не ги мирисам.

Сите што ќе идат убаво да си поминат. Не знам што друго да ви кажам. Жими Мајкл.

И пуштете ЗОНА М1 радио. Само на тие радија ги пуштаат песните на Црвена Јабука, Дивље Јагоде, Бјело Дугме, итн...

... и Брена ја пуштаат, ама тоа е веќе друга приказна.

Ај, од почеток.

Без препукавање кој шо слуша, кој кај брка женски и остало. Ако имате нешто да кажете за евентов (значи не за лигавоста на бендовите, за евентот) кажете. Поштувам и ја хејтерски мислења, ама вие што ги слушате не мора одма да реплицирате. Баталете ги. Секој бенд има фанови и хејтери.

[некатрепка] Секој непристоен коментар ќе го бришам. 2 избришани коментари бан од тема. [/некатрепка]

Ќе може некој ако знае да ми каже кои се спонзори?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom