...пред да се затворат членовите
... види брат, тоа што од кога си се зачленил на форумов киснеш 99 % на тема за фудбалот и 0,5 % на кладилница во фудбалот и 0,5 % само во тема „да се иселиме од државава“ не ти дава за право да кажеш дека се уфрлувам во секоја тема, ете во фудбалот не бев... а тоа „дека солам памет“, затоа што САМО два пати сум искоментирала на ова тема која не ни твоја, ти не си ни ја отворил, така? дали има потреба да избројам колку пати ТИ си испостирал тука кажувајќи дека македонскиот народ е „бљак“ и да се иселиме искажувајќи ги твоите искуства од Шведска? ти демек не солиш памет, така? тебе ти е дозволено?
...ете не сум знаела дека си стручњак по фудбалот односно до сега знаев дека си женско, ама ете камуфлажа успешна, одма писна дека си женско кога владе ти даде спротивен коементар!
... и сега јасно ми е твојата улога тука, не дека некој те вика „ѓупка“ па не ти пречи, туку брат, го правиш тоа што не сакаш да ти го прават, на твојот сограѓанец му се пушташ демек те навредува демек женско си, ама тоа за тебе не важи ти можеш, нели слободно да вреѓаш друго женско така?!
...самиот факт што се криеш позади сукња, кога ќе те нападнат на форумот кажува многу... и да... лично околу мене се случиле тие работи, но немам намера тебе да ти докажам!
...како си кажуваш мислење кое не е твое, така си кажувам и јас мислење што е лично мое, и да знајш ти се бендисва или не, брат има разлика во тоа!
... еве друг член што не дозволува да има некој друг понакво мислење, насочувајќи не/ме во ментални установи, подобро одговори зошто сите тука доаѓаат за здравствени услуги, а живеат во странство? одговори! а тоа со вреѓање го покажуваш нивото нели, да ме спуштиш на твое ниво? е па не слегувам и нема да ти возвратам со вреѓање, ама одговор не добив, пак ќе речам зошто доаѓаат овде за секундарна и терцијална здравствена услуга и нашите кои се иселиле во ЕУ и странците од цела наша околина? а? не зборувам за примарна здравствена услуга!