- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.987
- Поени од реакции
- 20.876
Немам намера стварно да се контрам, Владе да сум го смирела... брат, џабе ти е, писна дека си женско за да го смириш владе, крај на муабето!
јас сум неутрална и ве читав и успеа и мене да ме излажеш во полот... како и да е ова е форум кој сака е мушко кој сака е женско, кој сака иде на која сака тема, колку е поактивна темата толку е подобар форумот, ако има забрана за тема има администрација на форумот тие се грижат за тоа, не е твоја работа...кажи твое мислење, но почитувај и туѓо мислење или игнорирај!
...инаку да се почне од нула во ЕУ без своите ближни, родители не оправдувам доколу има најмала егзитенција тука... џабе пари,ако родителот не го гледаш, а кога мама и тато „ќе си заминат“ џабе ти се солзите и џипот во гаража и празниот базен!

Ти коментирај си, и јас сум за тоа да е активен форумот ама да се држиме до темата а не глупости да се пишуваат, од тема дали би се иселиле од државата доколку има тука поголеми примања стигнавме до Питу Гули и Гоце Делчев, затоа реков да не замини во тој правец темата.