Sto vi e so navredive, ko prvo?
E ajde sega, koj e isfrustriran i prost!
Ko vtoro, za sekoj sto e vinoven, se dodeka ne se dokaze vinata se smeta za nevin. Taka da, ne e deka se baraat opravduvanja, tuku sekogas skoro, teskite krivicni dela, kaj ludi i 'normalni', sekogas se so nekoja pricina ili nesto sto pridonelo (ko pricina plus).
Kako treto, se slozuvam so
@Forza Milan!!!, sto majka barala da odi so nepoznati? Ne e edinstvenata, sum bila svedok koga pijani devojki odele 'da se prosetaat' so nekoj nepoznat. Srekja imale! Znaci ne e ni taa sosema cista, vo slucajov. Jasno se gleda deka imala nekakvi "sam sebe ubijal" ili kako ke gi narecete, nameri. Zdravorazumna, koja ne sakala voopsto da ostvari, bilo kakov kontakt, ne odi so nepoznati na nepoznato mesto, sama.
Ne velam deka so ova go opravduvam delovo, skraja da e, srekja mnogu pomalku psihopati otkolku naivni (citaj lesni) devojki ima, ali treba site da se ucat na pretpazlivost.
I jas kolku pati sum bila u situacija da mi se svigjal nekoj tro simpaticen, sarmanten, smesen i red drugi raboti i da mi rece "Aj ke te odnesam do doma". Aha, da, utre sabajle ke me odneses :-D
Prvi dve stvari na pamet sto mi pagjaat:
1. Ne znam kako vozi moze da me ubie negde
2. Ne znam so manjak e moze da me siluva
It might sound freaky, ali ni u taksi ne se vozam sama, preety much od istite pricini :-D