Без кондом сте - Што ќе правите?

Па ако стварно сакам да ја легнам и ако е некоја топ би рескирал а и на денешницава титкаш и по такси ти носат

Зар и по тахи? И коа титкаш значи дека кондоми ти требаат? Аууу фата моргана..:nesum:

Во некои ситуации не треба многу да се мисли.

Зар и по тахи? И коа титкаш значи дека кондоми ти требаат? Аууу фата моргана..:nesum:

Па да бре титкаш ти се јавуват и им казуваш што ти треба и готово =) мислам доволно сме големи да сватиме што сакав да казам во предходниот пост ама еве тоа не е случај и со тебе баш ми е жал.

Запознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?

Abe kakov kondom kakvi brakraci:vozbud:
Ne be se zaebavam
Na bojno pole bez puska i pancir ne se odi
:toe::helou:

Па да бре титкаш ти се јавуват и им казуваш што ти треба и готово =) мислам доволно сме големи да сватиме што сакав да казам во предходниот пост ама еве тоа не е случај и со тебе баш ми е жал.

Ајде бе? Многу си бил просветлен ти велиш м? Па ја испаднав заостаната, ако си толку ко што велиш си, ќе си носиш два три секогаш и со време ќе си купуваш, за да немора да бараш по тахи да ти носат кондоми ебаго:nesum:

Ќу ви кажам једну стварчицу:
кд је Стојанка њемала кондом, турила је Стојана на кофу у плевну да се јебу, кад је почеја да брефта кутри Стојан, ал онакој, по много, трзнула му је кофу, испаднаја је у Стојан и Стојанова мушкост из Стојанке и решија се проблем око евентуалне трудноќе.

Ајде бе? Многу си бил просветлен ти велиш м? Па ја испаднав заостаната, ако си толку ко што велиш си, ќе си носиш два три секогаш и со време ќе си купуваш, за да немора да бараш по тахи да ти носат кондоми ебаго:nesum:

ха ха јас не реков дека ти си заостаната ебаго реков дека не ме свати што сакав да кажам во предходниот пост..јас пишав дека би рескирал ДОКОЛКУ немам кондом со мене а и темата ако и се испулиш поубаво ќе видиш како гласи така да..

е ова е многу лош филм... Сум имал неколку вакви кошмари и така разочаран одма се будам, па затоа после не сум спиел цела вечер...
иначе најискрено би плачел зс и тоа би било потврда дека сум баш малер...:toe:

ма не ебам па која сака нека е.

Ќе си пукам у нога, девојката сакала нејќела мора да ме носи у болница, значи да остане крај мене, а таму не може да нема кондоми. Чкарт некои, ама планот е беспрекорен. :costumed3

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Ќе си пукам у нога, девојката сакала нејќела мора да ме носи у болница, значи да остане крај мене, а таму не може да нема кондоми. Чкарт некои, ама планот е беспрекорен. :costumed3

A, aко немаш пиштол? И ти ќе титкаш на такси? :icon_lol:

Запознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?

Како прво, никогаш не би завршил во кревет со некој што го знам една вечер. Ама ете, и да “ми се укаже прилика“ (која најверојатно, ЈА би ја одбил), или би одложил се’ за едно 5-10 минути и би тркнал до трафика.

Поинаку, не бива ништо.
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=613506&postcount=1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom