Без кондом сте - Што ќе правите?

Red напиша:
А тоа треба да значи дека на сите нас мора сунет да ни прават за да не се заразиме од сида??

Не, туку значи треба да ја осетиш иронијата во мојот пост за да не се заразиш од сида..

Убаво беше додека траеше

rymz напиша:
2 things...
1) Сида е болест на 21 век, ние балканците сме во 15ти...има време дур ме фати сида...

2) Сунет ме праеле, тоа ти е ко вакцина против сида...неам гајле :)
Ziveo Balkan i nie so nego!
Seks bez zastita ni pod razno .. tolku imav:)

Fallen`Angel напиша:
e sea ... za toa li da se sekiram ! :) so ima veze :) i takvi raboti se desavaat !
Е ќе се секираш, оти не дај Боже сега има и сида, па 21век сме...Ја ако тоа ти се случи шо ќе правиш после??За тоа седи си мирен и користи си кондомче, за после да не плачеш :smir:

Ќе тркнам до трафика и ќе си земам кондом:).Aко не работи тогаш батали не мислам да ризикувам живот за еден секс.

^Cutie^ напиша:
Е ќе се секираш, оти не дај Боже сега има и сида, па 21век сме...Ја ако тоа ти се случи шо ќе правиш после??За тоа седи си мирен и користи си кондомче, за после да не плачеш :smir:
pa valjda ne sum do tolku sum baksuz ednas da ostanam bes kondom i bas togas da naletam na nekoja so sida ... :) ali toa e ... se desavaat i takvi raboti

Трк до продавница купи пакетче или две и врати се, а ако на женската не и се чека јеби га она нема да знае шо пропуштила(Да не се фалам хахахахаха). :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

никогаш не се впуштам во неочекувани,непланирани работи и случувања(кога се работи за секс)не може да си дозволам од нигде никаде да се сплеткам со некој непланирано и да дојдеме до тој степен да ни треба кондом-а немаме и двајцата!!!!сепљак кога би се нашла во таква ситуација-трк до продавница,има едно цудо драгстори отворени 24 часа,не вреди да си го ризикувам здравјето за пет минути работа(одење и купување кондом )

ako e tolku ITNO da ima seks a da si bez kondom, i da nemozes da pocekas 5 min za da se simnes i kupis...ili da pocekas do utre vo slucaj da ne raboti prodavnicata...togas IMAJ...ama so pamet vo glava...ama ne samo vo gornata...tuku i vo dolnata...zasto moze nesto neplanirano da se sluci...pa za 9 meseci da imas nesto drugo...a za godina dena da ti trcka po doma...lol...zatoa sekogas nosete si i cuvajte si barem po edno kondomce...zs neznaes sto ke se sluci...SEKOGAS KORISTETE KONDOM!!! ili PREZERVATIV!!!

5 minuti slatko za cel zivot tatko i ne e nekoja opcija,ali ako se premisli, e togas bato si NAEBAL :pos:

Kaде пишува дека е морлано машкото да носи кондом ???
Значи ако сте машки секогаш мора да имате кондом во себе макар да е и со поминат рок..
НЕ знаете кога ке треба да го брцнете негде :helou::vozbud:

Зошто и женското да не носи кондом..па и во нејзина корист е и она е заштитена на тој начин а спремна на задоволство ?

Кажав дека и девојката и машкото треба да имаат во себе заштита никаде не спомнав дека само машкото, кажав дека мора да се има е сега кој не е битно, исто е тоа.

Јас сум за опцијата трк до продавница и купи кондоми.

Ке и речиш на девојката чек 2 мин се вракам и со трчање до продавница. :) Или ако неможи ни тоа шо знам само blow job ова она нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom