Без кондом сте - Што ќе правите?

Е болје и ка ќе остане трудна, после.. :):):) знаеш как викат 2минути слатко, ама цел живот татко...Не забрави :):):):):)

^Cutie^ напиша:
Е болје и ка ќе остане трудна, после.. :):):) знаеш как викат 2минути слатко, ама цел живот татко...Не забрави :):):):):)

Добро е ако е само татко или мајка ... да не е она полошото што нема да ти дозволи никогаш да си родител ...

SCORPIO__20 напиша:
Немора да значи дека само машките мора да носат кондом...
Гарантирам дека 50% од денешниве девојки жени ..барем во Македонијава во својте торбички мали новчаничиња и сл.. имаат минимум еден кондом.. Сум сретнал такви девојки ..а од искуство кажувам...:helou:Колку што треба ние да се грижиме за безбедноста толку и жените запазуваат на тој детал..
Верувај има вакви случаеви :smir:

Pa ja ne kazav deka maskoto mora, kazav deka mora nema vrska bilo koj moze da nosi, a Scorpio Scorpio

Buterfly напиша:
Pa ja ne kazav deka maskoto mora, kazav deka mora nema vrska bilo koj moze da nosi, a Scorpio Scorpio

Kaде пишува дека е морлано машкото да носи кондом ???
Значи ако сте машки секогаш мора да имате кондом во себе макар да е и со поминат рок..
НЕ знаете кога ке треба да го брцнете негде :helou::vozbud:

Зошто и женското да не носи кондом..па и во нејзина корист е и она е заштитена на тој начин а спремна на задоволство ?

^Cutie^ напиша:
e sea ... za toa li da se sekiram ! :) so ima veze :) i takvi raboti se desavaat !

Ако нема кондом има blow job. :kesa:
Ако не сака blow job има one - 2 [on] meters - one masturbation. :vozbud:

Поука: женско, машко, деца, стари, кучиња, кучки, секогаш носете си кондоми во ташните, џебовите ... затоа што никогаш не се знае кога ќе ви притребаат.

Епаааааа еден тон мраз ќе фрлам врз себе, и ќе се воздржам. Никако без кондом особено не после статијата презентирана од Форчн ор вас ит Дивајн???

ke probam da summon-ovam eden! :pos:
Ako pak nema togash ke smenam status vo BRB
i TP do najbliskata benziska i....
Let the hunt begins!

2 things...
1) Сида е болест на 21 век, ние балканците сме во 15ти...има време дур ме фати сида...

2) Сунет ме праеле, тоа ти е ко вакцина против сида...неам гајле :)

rymz напиша:
2 things...
1) Сида е болест на 21 век, ние балканците сме во 15ти...има време дур ме фати сида...

2) Сунет ме праеле, тоа ти е ко вакцина против сида...неам гајле :)

А тоа треба да значи дека на сите нас мора сунет да ни прават за да не се заразиме од сида??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom