Без кондом сте - Што ќе правите?

Шо па тебе те боли. Од кај знам, сум сеел семе по светов, ама уште не ми пријавиле некое за алиментација.
Имам едно, син, тука, у Скопје, ама и за него не плаќам алиментација (камо да лаќав) вака ми се еба мамамта. Тоа ти е кога не користиш кондоми со девјката. И ја како долфин!

Re: Самоконтрола

Мистичен напиша:
Запознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?

Ke odam da si kupam kondom.Mnogu jasno.

Се сетив да отворам ваква тема, и оп гледам Мистичен многу порано се сетил ... и некако малце коментари ... демек никому не му се дешава ова, или па сите секогаш имате кондоми? :lol:
Ватевр, мене не ми се случило да стигнам до тоа од прва вечер, сепак тоа ти е тотален странец ... а и да би стигнала од некакви си x причини сигурно не би рескирала :P

SAFER SEX IS LIKE DRIVE A CAR WITHOUT WHEELS...BUT BETTER DRIVE WITH NO WHEELS THAN TO HAVE ONE WHEEL MORE...... :roll:

slasa напиша:
ehe pa prav muskarac mora da ima municija za sekoja doba :-)

Prvo potpolno se soglasuvam so postot na gorenavedeniot forumdzija...
Vtoro, zaebi ti reskiranje ne sum jas tolku golem junak da umram od pi*ka, Ke ima valjda i druga prilika, a kako lekcija od propustenata prilika/situacija ke go zapamtis gorenavedeniot citat :wink:

_ZlObNiCa напиша:
Ne bi riskirala, a i sekogas nosam edno za prva pomosh vo novcanik :lol:

Е ова поштуем :)
Ретко која од цурите кај нас носи кондом... колку е за машкото опасно, толку е и за женските, само они изгледа не го сфаќаат тоа и мислат дека таа работа треба да си ја заврши машкото...

Инаку доколку немам кондом, а најчесто имам, ќе пробам да се воздржам 8)

StenmarC напиша:

А шо прајш со болестите? :roll:

Просто и едноставно : нема кондом - нема секс. Ако е за аир, ќе се видите и другпат и ќе завршите работа салам-салам. Ако е за еднаш, знаете како се рекло : еднаш ко ниеднаш... Ептен ако е загорена работата, па и рачно може да се заврши, ко во добрите стари времиња :D

Macedalien напиша:
StenmarC напиша:

А шо прајш со болестите? :roll:

Сум бил еднаш во ситуација да немам кондом, ама цурата се ангажира и најде 8)

spooky напиша:
Просто и едноставно : нема кондом - нема секс. Ако е за аир, ќе се видите и другпат и ќе завршите работа салам-салам.
Колку убаво си кажа :)

При секое излегување имам мака да ги менувам ташните, да префрлам глупости од една во друга и не може на се да ти текне кога брзаш да излезеш :lol:
За разлика од мажите, повеќето жени мислам дека не излегуваат со мисла да е*бат нешто и затоа не носат секогаш кондоми :lol:

А богами потребна ти е јака самоконтрола за во таква ситуација да се тргнеш и да кажеш "не, следниот пат" :lol:

FortunE напиша:
За разлика од мажите, повеќето жени мислам дека не излегуваат со мисла да е*бат нешто и затоа не носат секогаш кондоми :lol:

За разлика од нас мажите и жените треба да си носат кондом речиси секогаш. Не е тоа оправдување... никогаш не се знае што ќе те снајде 8)

ај вака едно примерче... Искача женско во град, нормално без таа намера да легне нешто како што кажа и запознава некој многу јак тип кој прв пат го гледа. Муабети воа, ноа..... и праи мерак и ОП бидне нешто вечерта. Тој нема презерватив, таа нема, се одлучуваат на ризик - секс. Ќе ги оставиме на страна болестите сега. После 2 недели цурата дознава дека е трудна. Типот го нема никаде (можеби бил на гости тука, можеби не е од државава, можеби ја лажел дека тука живее), таа трудна и ќе си го носи, или пак ќе си плаќа абортус. Кој е у полоша ситуација сега??? :? :? :?
Затоа... нема врска дали е машко, или женско. ИМАЊЕТО КОНДОМ Е ОБВРСКА НА СИТЕ! - нормално, ако сака непријатни работи може и да не ја исполнува оваа обврска 8)

Се сложувам со тоа дека и девојките треба да носат кондоми, без разлика дали мислат претходно на секс или не, а не само мажите... Ама зборот ми е дека не треба да имаат секс доколку ниеден од двајцата немаат заштита :)

StenmarC напиша:
ај вака едно примерче... Искача женско во град, нормално без таа намера да легне нешто како што кажа и запознава некој многу јак тип кој прв пат го гледа. Муабети воа, ноа..... и праи мерак и ОП бидне нешто вечерта. Тој нема презерватив, таа нема, се одлучуваат на ризик - секс.

Не гледам кај е проблемот да се излезе од кола на 2 минути накај одење на „местото на злосторот“, и онака нема да го праат тоа во кафанче :lol: :lol: демек да се купи нешто за грицкање, или „почекај да си купам цигари“ па да се земе и кондом... Има полно места што работат 24 часа (а проверено имаат и потазе кондоми од многу аптеки)

Ако гледаш накај оди работата, вреди да се потрошат 2 минути да се набави гумче, па сите да бидат посреќни.

divine напиша:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Сега, оди нека те натера некој да излезеш без кондом а? Браво, браво :lol: :lol: Ме пресмеа :P
Море не е тоа страшното... Него кога мајка ми на 2-3 пати ми ги зела фармерките за перење, па да провери по џеповите да не има пари или слично... И влегуваш „сабајле“ во WC, па си ги гледаш corpus delicti на полица :oops: :oops: :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom