Без кондом сте - Што ќе правите?

да..без исклучок

:eek:

Koja e poentata so zenska od godina dve uste da koristis? Tolku ti e strav od bebe? Pa za kondomi poise davas negoli za peleni sto ke.
Ako imas cesto de, oti ne e i tolku ubavo so kondom... pa nema da sakam da imam preku den po tri pati, najverojatno. :D

Postuem posvetenost, ja sum rizikuval i za one night stand i za ebavanje...

:eek:

Koja e poentata so zenska od godina dve uste da koristis? Tolku ti e strav od bebe? Pa za kondomi poise davas negoli za peleni sto ke.
Ako imas cesto de, oti ne e i tolku ubavo so kondom... pa nema da sakam da imam preku den po tri pati, najverojatno. :D

Postuem posvetenost, ja sum rizikuval i za one night stand i za ebavanje...
што си е сигурно сигурно си е...башка бебе не е пелени ...многу повеќе фактори се.... сум давал и ќе давам за кондоми...башка не сум само јас фактор тука и девојката била...ај што ќе го направам ја ке го направам бебето ама она ќе треба да го носи 9 месеци...башка што и годините биле такви премногу рано за таква работа....

А за страв неам баш страв кога ќе направам и ќе го чувам...

што си е сигурно сигурно си е...башка бебе не е пелени ...многу повеќе фактори се.... сум давал и ќе давам за кондоми...башка не сум само јас фактор тука и девојката била...ај што ќе го направам ја ке го направам бебето ама она ќе треба да го носи 9 месеци...башка што и годините биле такви премногу рано за таква работа....

А за страв неам баш страв кога ќе направам и ќе го чувам...
Братко а да пробаш со бекоја девојка со која си озбилно еве без куртон. Чисто да добиеш филинг за разликата, па после ќе сфатиш сам дека вреди ако добро се контролираш многу повеќе да уживаш.. Само пробај :)

не го замарајте бе аман, ако ја затрудни вие да не ќе му го раснете детето? Свашта.
Јас му кажав само мислење он сам си знае како му е подобро. Ама вреди да си проба а и не се затруднува тука така.

Ти се посреќило а :D
Не, ама глупаво е ако си само со една женска да користиш. Јас за овие 5 години требаше да имам 5 деца.
Ако се навреме се заврши не е страшно, ако практикувате два пати едно по друго во ваков случај ме има зафркнато. :icon_mrgr:

Последно уредено:
Не, ама глупаво е ако си само со една женска да користиш. Јас за овие 5 години требаше да имам 5 деца.
Ако се навреме се заврши не е страшно, ако практикувате два пати едно по друго во ваков случај ме има зафркнато. :icon_mrgr:
Epa i jas toa sakav da kazam koga si vo ozbilna vrska i si veruvas so partnerot samite situacii si nametnuvaat deka nema da se koristi kondom...A i custvoto e mnogu podobro bez, bar za mene. Dva pati edno po drugo samo ako imas kondom za vtoriot pat - se soglasuvam :)

Братко а да пробаш со бекоја девојка со која си озбилно еве без куртон. Чисто да добиеш филинг за разликата, па после ќе сфатиш сам дека вреди ако добро се контролираш многу повеќе да уживаш.. Само пробај :)
ти може да се контролираш 1000 пати ама доволно е еднаш да изгубиш контрола и да си го искомплицираш цел живот...
Значи кога збориме за озбилна девојка лично за мене до моментот кога ќе знам дека таа е она со која сакам да бидам цел живот тогаш ќе престанам да користам кондоми...

А за нешто неозбилно ( кога мислам неозбилно мислам за една вечер или па за краток период) најглупа одлула е да не се користи заштита од многу причини...бременоста е најмал проблем...има 1000 болести кои можеш да ги фатиш пошо незнаеш кој све ја поминал...или па од страна на девојче никад неможе да знае кај све тој поминал...

За мене секогаш ќе биде сигурноста на прво место а после задоволството...

ти може да се контролираш 1000 пати ама доволно е еднаш да изгубиш контрола и да си го искомплицираш цел живот...
Значи кога збориме за озбилна девојка лично за мене до моментот кога ќе знам дека таа е она со која сакам да бидам цел живот тогаш ќе престанам да користам кондоми...

А за нешто неозбилно ( кога мислам неозбилно мислам за една вечер или па за краток период) најглупа одлула е да не се користи заштита од многу причини...бременоста е најмал проблем...има 1000 болести кои можеш да ги фатиш пошо незнаеш кој све ја поминал...или па од страна на девојче никад неможе да знае кај све тој поминал...

За мене секогаш ќе биде сигурноста на прво место а после задоволството...

не ги слушај,ќе те испурјачат овие

не го замарајте бе аман, ако ја затрудни вие да не ќе му го раснете детето? Свашта.
Ако се плаши да не затрудни, што го пика во неа? Така се останувало трудна :facepalm: Инаку, постојано без кондом и повеќе од 10 год ни херпес немам, не пак друго.

Така се останувало трудна :facepalm: .
Истово го викаа и плејадата трудни девојчиња што идеа на абортус кај тетин ми покојни. Оставете го дечкото да прави како сака, на крајот од краиштата некои и се знаат дека не можат да се потпрат на себе. И Форца Милан пишал поназад дека се контролирал ама еднаш се заборавил и честито :)

Браво за тебе ако нишо си немал фатено досеа, што да ти кажам друго, аплауз.

Гледам цело Скопје остана трудно од мене :D Ма дај бре, 100 ден минимум од ден се тоа. Нека намалат, може и ќе користам. Плус, муабетот "со девојка ми имаме со кондом" дава поинаква слика за врската ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom