Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Ч

Чек Он Ит

Гостин
За која би се одлучиле вие ? Која има подобри вокални способности? Која е позгодна/ поубава ? Земете го во предвид тоа дека првиот настап на Рајана беше на доделување на МТВ мјузик авордс (така мислам, не ме фаќајте за збор) имитирајки ја Бијонс ... И еве и сега кога е магапопуларна може да се примети дека имитира некого ... Зошто ? Па повелеле со ваши мислења ... Еве сликички за споредба :salut:

jayz_beyonce_rihanna.jpg

beyonce_knowles.gif

beyonce-kalca.jpg

727589_356x237.jpg

Derrick%20Santini%20Gallery.jpg

Beyonce дефинитивно...прво,затоа што има подобри вокални способности и зашто ријана ми е како не знам како да го кажам ова бледа копија...мила и слатка и Ријана,ама сепак мојот избор би бил Бијонсе

Ријана, помалда, попријатна, по малку нападна и каде каде поубава + можеби ќе се изгради на многу подобар начин од Бијонсе

според вокалните можности..се разбира бијонсе....али по изглед онака по симпатична со комуникативна по интересна едноставно младоста си го прави своето..тогаш дефинитивно рајана...
п.с па постави анкета....мислам како сакаш!

Rihanna ми е стопати поубава, ама Beyonce има многу подобри гласовни способности. Rihanna стално имитира од другите. Само незнам како и двете можеле да се зацепаат по Јey-Z...... Како и да е ја сум за Rihanna.
r31_jpg.jpg

r32_jpg.jpg

r29_jpg.jpg

Ни една не ми се свиѓа многу али коа би бирала би ја одбрала Бијонс бидејки поубаво пее, а Рихана некако мн се лигави

Beyonce дефинитивно...Темава не е ни дискутабилна...
Ма да и Rihanna е симпатична и има певливи песнички - сепак не знае да пее у живо и онака е боза имитаторка.
Сепак Beyonce си држи некоја оригиналност, својост, гласовни способности... Ја си кажав :salut:

Која од која се... Која од која погрда де...

и јас мислам дека темава не е дискутабилна, па нормално дека Бијонси нејзе си ја знаеме уште одамна и веќе си е долго на сцена од таму 16-17 год и си има обезбедено место на светската музичка сцена а Ријана се појави направи две-три песнички и одма тука споредби може ќе ја снема за една две години и ќе се појави друга што ќе ја имитира Бијонси а и плус Бијонси има подобри гласовни можности

Ufff... Pa Beyonce mn bolje pee i mnogu poise ja postuem otkolku Rihanna. Rihanna mi e nekako bleda kopija na B. I dvete se zgodni i slatki za toa neam zbor ali nekako ovaa Rihanna mi ima mnogu golema glava..

Beyonce bez nikakvo razmisluvanje. Beyonce ima podobri vokalni sposobnosti i epten i podobra igra i sve sve ,taka da ne se ni zporeduva so Rihanna, i plus ima svoj stav i drzenje a Rihanna e samo kopija nejzina, iako mnogu silno probuva da bide kako nea, nema sansi da uspee. Nemam nisto protiv Rihanna i ona ubaavo pee i dobro izgleda no sepak ne kako Beyonce

ријана не може да и се фати на бијонсе ::)

Бијонси...поубави гласовни способности и не е мајмун у фацана ко таа Ријана горилото :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom