Beyonce падна на глава на концерт во Орландо (видео)

• Креатор на темата Креатор на темата tecicko
  • Време на започнување Време на започнување
Леле гз преку глаа:pirat:

Шо глава ќе беше ова.. продолжи како ништо да не било.

Мојата песна :vozbud: Абе лошо падна девојкава, секоја и чест што стана и продолжи...
Иначе во врска со играњето или тресењто како што некој рече... Сте и го гледале спотот за песната, какви тресенја и движења агресивни има таму, таква и е песната, така да сосем нормално и настапот на концерт таков да и е... Се случуваат и такви паѓања- луѓе сме :)

Професионалец.Дефинтивно.Алал да и е.
Само не ми е јасно како може да му биде мило на некој затоа шо некој паднал.:tapp:

Искрено мене многу ми е жал...буквално се раздрав дома коа видов...стварно ја сакам па ај кажете ваши први впечатоци по прегледот....Ај ЛАВ БИЈОНСИ ВЕРИ МАЧ..БИ СТРОНГ..:):back:

Официјално, Бијонси паднала на брадата и песната ја пеела со крваво чело и крвава брада, го одрала коленото, но силата и љубовта кон фановите ја задржале на нозе....права лавица..таа стана и продолжи да пее и затоа ја сакам Бијонси.

Мојата поддршка и моливтви се со фамилијата, брадата, коленото и гривата на Бијонсе.

Ти си алката која не држи сплотени, восхитени од храброста и пргавоста која ја покажа во битката со гравитацијата и дус-табаните. Бијонсе Македонко, браво. Исак Њутновиц, факју!

ЕДИТ: БРАВООООООООООООООООООООО......... :)))))))))))))))))) У П М, право освежување!!!! Браво!

Aко постираме секакви паѓања на stage, собрани во едно видео :)

И од beyonce

Aко постираме секакви паѓања на stage, собрани во едно видео :)

Лееее темава ме потсети на нашиот ексцентричен и незаменлив рокер Канго....леле колку сум се смеел кога ми раскажуваа како се фрлил во публиката а у тој момент сите му се тргнале и трупец на земја...:pos2::pos2::pos2:

Ако има некој од форумов што е сведок на таа случка нека каже слободно да се насмеам пак...:pos2::pos2:

Лееее темава ме потсети на нашиот ексцентричен и незаменлив рокер Канго....леле колку сум се смеел кога ми раскажуваа како се фрлил во публиката а у тој момент сите му се тргнале и трупец на земја...:pos2::pos2::pos2:

Ако има некој од форумов што е сведок на таа случка нека каже слободно да се насмеам пак...:pos2::pos2:

Не го знам Канго , ама знам многу такви случки , еднашка во кастро еден дебел моторџија реши да рипа а нас доле страв не фати да не не поклопи па му се тргнавме , откако падна типот на грб стана си ја протресе главата и отиде пак да се фрла и така едно 5-6 пати :)

Он топик:

:vozbud:Мора да умреле од смеење на концертот :vozbud:

Аииии, ќе скршеше глава :pos2::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom